Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC White Coastal Little P. FC Lümanda
2911 Tactiek compact
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 13
56.3 gemiddelde waardering 50.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Arkın controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zvoníček neemt vlug de vrije trap. Välling is nu in balbezit. Shatskiy onderschept slim de pass. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Cingler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Dumonjić met een sublieme pass. Paulsen geeft een hoge lob. Arkın rent richting de bal. Arkın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 0:1

9e minuut.
Svendstrup passt de bal in één keer door. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg passt de bal met de wreef. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Cingler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Dumonjić geeft een lange en hoge pass. Shatskiy rent richting de bal. Paulsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shatskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shatskiy komt bij de bal en schiet. Cingler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Shatskiy probeert de bal aan de voet te houden. Franklin is nu in balbezit. Kreek verovert de bal door een tackle van achteren. Dumonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Dumonjić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Arkın met een sublieme pass. Valgre rent richting de bal. Met opzet legt Zvoníček zijn tegenspeler op de grond. Valgre raakt geblesseerd tijdens het duel. Seiler wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 0:2

43e minuut.
Välling heeft problemen om de bal te vangen. Franklin is nu in balbezit. Met opzet legt Välling zijn tegenspeler op de grond. Välling is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 28%, FC Lümanda 72%.
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 0:2

48e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg passt de bal met de wreef. Stolař is nu in balbezit. Stolař schiet op doel. Cingler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rosenberg geeft de bal voor. Seiler kopt de bal weg. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın haalt uit met een fantastische trap. Redel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 0:3

53e minuut.
Dumonjić met een sublieme pass. Stolař bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolař passt de bal met de wreef. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy schiet op doel. Cingler bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy schiet op doel. Cingler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 1:3

66e minuut.
Dumonjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler onderschept slim de pass. Seiler geeft de bal voor. Arkın rent richting de bal. Arkın haalt uit met een fantastische trap. Redel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Paulsen verovert de bal door een tackle van achteren. Stolař rent richting de bal. Stolař geeft de bal voor. Duy Hải heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kold is nu in balbezit. Kold geeft een lange en hoge pass. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkın draait met de bal, schiet en ... Redel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 1:4

77e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Stolař rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stolař neemt de hoekschop. Franklin krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamman met de inworp. Duy Hải speelt de bal door. Arkın rent richting de bal. Arkın draait met de bal, schiet en ... Redel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arkın bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Sungisepp rent richting de bal. Sungisepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 1:5

82e minuut.
Andreiescu rent richting de bal. Andreiescu met een sublieme pass. Sungisepp is nu in balbezit. Sungisepp schiet op doel. Redel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Svendstrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seiler verovert de bal door een tackle van achteren. Seiler met een sublieme pass. Arkın rent richting de bal. Arkın haalt uit met een fantastische trap. Redel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tamman passt de bal zonder na te denken. Franklin is nu in balbezit. Shatskiy is nu in balbezit. Shatskiy schiet op doel. Cingler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 2:5

89e minuut.
Tamman met de inworp. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin passt de bal zonder na te denken. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC White Coastal Little P. 36%, FC Lümanda 64%.
FC White Coastal Little P. - FC Lümanda 2:5