Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia Fc ivf
Maks Tactiek Test v3
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 62.7
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Nazarri geeft de bal voor. Sawant kopt de bal weg. Nõmm is nu in balbezit. Nõmm geeft een hoge lob. Terno Preto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:1

10e minuut.
Sawant passt de bal zonder na te denken. Nõmm probeert naar een medespeler te passen. Decorte is nu in balbezit. Decorte schiet op doel. Jurikson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Laine zal de hoekschop nemen. Decorte is nu in balbezit. Decorte draait met de bal, schiet en ... Raadiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Jajszczyk speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Darda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klungelig pakt Decorte de bal. Nazarri geeft een lange en hoge pass. Sawant kopt de bal weg. Miklewicz rent richting de bal. Miklewicz haalt uit met een fantastische trap. Chivulete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Terno Preto kopt de bal weg. Jajszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:2

29e minuut.
Baraja met een sublieme pass. Miaoulis rent richting de bal. Tsartsaris verovert de bal door een tackle van achteren. Tsartsaris draait met de bal, schiet en ... Raadiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:3

34e minuut.
Tsartsaris verovert de bal door een tackle van achteren. Tsartsaris passt de bal in één keer door. Decorte is nu in balbezit. Decorte haalt uit met een fantastische trap. Raadiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:4

36e minuut.
Nõmm probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris passt de bal met de wreef. Terno Preto rent richting de bal. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... Raadiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Jurikson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nõmm met een snelle inworp. Decorte rent richting de bal. Decorte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris passt de bal in één keer door. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jajszczyk passt de bal zonder na te denken. Miklewicz rent richting de bal. Clarke rent richting de bal. Miklewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miklewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 71%, Fc ivf 29%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:4

48e minuut.
Jajszczyk rent richting de bal. Jajszczyk passt de bal met de wreef. Norkowski rent richting de bal. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Baraja kopt de bal weg. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris met een sublieme pass. Decorte controleert de bal met de borst. Decorte schiet op doel. De bal raakt de paal. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fiora geeft de bal voor. Inworp. Sawant zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nõmm rent richting de bal. Nõmm geeft de bal voor. Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terno Preto springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Tsartsaris speelt de bal door. Daar is Nõmm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmm probeert naar een medespeler te passen. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Decorte rent richting de bal. Nõmm is nu in balbezit. Nõmm probeert naar een medespeler te passen. Decorte rent richting de bal. Decorte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nazarri kan de bal niet met de borst controleren. Baraja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazarri. Nazarri krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Tsartsaris verovert de bal door een tackle van achteren. Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Terno Preto rent richting de bal. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:5

73e minuut.
Baraja geeft een hoge lob. Tsartsaris kopt de bal weg. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:6

84e minuut.
Norkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Norkowski probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 65%, Fc ivf 35%.
Nõo Jalgpalliakateemia - Fc ivf 0:6