Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:04
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.01
  • Stadion: Ment Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Ment FC Tondi Red
Wiggle Tactiek 4-1-3-2
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Kartau verovert de bal door een tackle van achteren. Kartau speelt de bal door. Pikkur met een sublieme pass. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Assennato speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gwit stond buitenspel. Montes neemt vlug de vrije trap. Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz draait met de bal, schiet en ... Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Varbla kopt de bal weg. Olejniczak heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel. Puzzu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Toots neemt vlug de vrije trap. Muñoz is nu in balbezit. Bychowiec begaat een overtreding. Muñoz raakt geblesseerd tijdens het duel. Pikkur komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Puzzu speelt de bal door. Eenma kopt de bal weg. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vellendi is nu in balbezit. Varbla onderschept slim de pass. Varbla speelt de bal door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tupputi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ment - FC Tondi Red 0:1

28e minuut.
Varbla probeert naar een medespeler te passen. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Assennato zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Assennato naar de kleedkamers voor een vroege douche. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kartau zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Varbla maakt een snoekduik en kopt de bal. Tupputi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Diamandopol bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Bychowiec is nu in balbezit. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Puzzu met een harde bal richting middenveld. Pikkur kopt de bal weg. Daar is Bychowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tupputi de bal. Puzzu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ment 71%, FC Tondi Red 29%.
Ment - FC Tondi Red 0:1

51e minuut.
Vellendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartau onderschept slim de pass. Kartau passt de bal in één keer door. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ment - FC Tondi Red 0:2

60e minuut.
Beltrama geeft de bal voor. Daar is Olejniczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla draait met de bal, schiet en ... Puzzu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pikkur verovert de bal door een tackle van achteren. Pikkur speelt de bal door. Eenma rent richting de bal. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Puzzu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Beltrama passt de bal zonder na te denken. Pikkur is nu in balbezit. Pikkur passt de bal zonder na te denken. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Puzzu trapt de bal weg van het doel. Kartau kopt de bal weg. Daar is Diamandopol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Puzzu trapt de bal weg. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama passt de bal met de wreef. Varbla rent richting de bal. Varbla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Muñoz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tupputi de bal. Varbla rent richting de bal. Varbla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Puzzu met een harde bal richting middenveld. Beltrama kan de bal niet met de borst controleren. Beltrama passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Varbla de bal. Varbla haalt uit met een fantastische trap. Puzzu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ment 84%, FC Tondi Red 16%.
Ment - FC Tondi Red 0:2