Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PILV scKarala
keit Tactiek nr1
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
43.2 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten good
good Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Võsumägi schiet op doel. Aken geeft de bal voor. Priks is nu in balbezit. Priks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Roopõld is nu in balbezit. Roopõld geeft een hoge lob. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - scKarala 1:0

11e minuut.
Roopõld is nu in balbezit. Roopõld geeft een lange en hoge pass. Kroontaaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla onderschept slim de pass. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... Birkmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kroontaaler rent richting de bal. Kroontaaler geeft een lange en hoge pass. Priks rent richting de bal. Priks haalt uit met een fantastische trap. Järvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PILV - scKarala 1:1

16e minuut.
Peensalu rent richting de bal. Peensalu probeert naar een medespeler te passen. Vanaküla rent richting de bal. Vanaküla draait met de bal, schiet en ... Birkmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - scKarala 2:1

19e minuut.
Roopõld geeft een hoge lob. Vanaküla controleert de bal met de borst. Kroontaaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla verovert de bal door een tackle van achteren. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ojamaa onderschept slim de pass. Ojamaa geeft een lange en hoge pass. Rajandu rent richting de bal. Rajandu speelt de bal door. Soomets geeft een lange en hoge pass. Birkmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - scKarala 3:1

30e minuut.
Varul geeft een hoge lob. Inworp. Viilip zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siil is nu in balbezit. Siil passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kroontaaler geeft een lange en hoge pass. Taba is nu in balbezit. Peensalu begaat een overtreding. Peensalu krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Uissepp is nu in balbezit. Peensalu verovert de bal door een tackle van achteren. Peensalu probeert naar een medespeler te passen. Vanaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanaküla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Peensalu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roopõld rent richting de bal. Roopõld speelt de bal door. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 30%, scKarala 70%.
FC PILV - scKarala 3:1

50e minuut.
Uissepp geeft een lange en hoge pass. Priks rent richting de bal. Daar is Priks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priks schiet op doel. Järvi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - scKarala 3:2

59e minuut.
Tammekänd probeert naar een medespeler te passen. Rajandu rent richting de bal. Met opzet legt Priks zijn tegenspeler op de grond. Priks krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Vanaküla verovert de bal door een tackle van achteren. Roopõld rent richting de bal. Roopõld passt de bal zonder na te denken. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rajandu geeft een lange en hoge pass. Peensalu is nu in balbezit. Võsumägi rent richting de bal. Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld schiet op doel. Birkmann bokst de bal weg.

85e minuut.
Vanaküla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Liiver komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 33%, scKarala 67%.
FC PILV - scKarala 3:2