Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC UpsTeam FC Vinnipunn
4-3-3 Tactiek 541
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Louhi speelt de bal door. Drăgoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barzagli krijgt een gele kaart. Drăgoi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eller wilt de vrije trap nemen. Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barzagli is nu in balbezit. Fouquet onderschept slim de pass. Fouquet schiet op doel. Mansur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 1:0

8e minuut.
Louhi passt de bal in één keer door. Kristal is nu in balbezit. Eller verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoi is nu in balbezit. Drăgoi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Barzagli geeft de bal voor. Kulczycki is nu in balbezit. Martinek onderschept slim de pass. Martinek schiet op doel. Varela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 1:1

16e minuut.
Kristal kopt de bal weg. Bocquee probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Topan de bal. Stergakos rent richting de bal. Stergakos haalt uit met een fantastische trap. Varela bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Kristal geeft een lange en hoge pass. Nyúl kopt de bal weg. Martinek heeft problemen om de bal te vangen. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos draait met de bal, schiet en ... Varela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 1:2

24e minuut.
Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet is nu in balbezit. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fouquet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mansur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rydlewicz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Louhi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drăgoi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sults rent richting de bal. Topan onderschept slim de pass. Topan speelt de bal door. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 2:2

33e minuut.
Stergakos draait met de bal, schiet en ... Kulczycki probeert de bal met de borst te controleren. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek onderschept slim de pass. Martinek probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Sults is nu in balbezit. Sults met een sublieme pass. Martinek speelt de bal door. Nyúl is nu in balbezit. Nyúl geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UpsTeam 52%, FC Vinnipunn 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 2:2

48e minuut.
Martinek kopt de bal weg. Daar is Nyúl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nyúl passt de bal met de wreef. Stergakos is nu in balbezit. Stergakos draait met de bal, schiet en ... Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Drăgoi rent richting de bal. Fouquet rent richting de bal. Carreiro rent richting de bal. Carreiro haalt uit met een fantastische trap. Mansur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 3:2

52e minuut.
Kulczycki geeft een hoge lob. Inworp. Puača met een snelle inworp. Nyúl geeft de bal voor. Martinek springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Louhi geeft de bal voor. Kristal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristal geeft de bal voor. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Topan kan de bal niet met de borst controleren. Martinek is nu in balbezit. Martinek passt de bal in één keer door. Stergakos rent richting de bal. Stergakos schiet op doel. Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fouquet onderschept slim de pass. Carreiro is nu in balbezit. Fouquet rent richting de bal. Fouquet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 4:2

65e minuut.
Drăgoi kopt de bal weg. Fouquet rent richting de bal. Fouquet passt de bal in één keer door. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Carreiro passt de bal zonder na te denken. Fouquet rent richting de bal. Carreiro rent richting de bal. Fouquet is nu in balbezit. Fouquet draait met de bal, schiet en ... Mansur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carreiro rent richting de bal. Carreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 5:2

70e minuut.
Nyúl passt de bal in één keer door. Martinek rent richting de bal. Krecikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Krecikowski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Bocquee passt de bal in één keer door. Barczeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Geosits verovert de bal door een tackle van achteren. Geosits geeft een hoge lob. Carreiro maakt een snoekduik en kopt de bal. Mansur bokst de bal weg.

77e minuut.
Nyúl probeert naar een medespeler te passen. Stergakos rent richting de bal. Stergakos geeft een lange en hoge pass. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek haalt uit met een fantastische trap. Varela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 5:3

78e minuut.
Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek is nu in balbezit. Stergakos is nu in balbezit. Martinek rent richting de bal. Martinek draait met de bal, schiet en ... Varela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki geeft een hoge lob. Inworp. Puača met de inworp. Stergakos geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martinek is nu in balbezit. Martinek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 5:4

82e minuut.
Carreiro passt de bal zonder na te denken. Fouquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kristal krijgt een gele kaart. Fouquet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fouquet legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mansur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 6:4

84e minuut.
Drăgoi is nu in balbezit. Rydlewicz is nu in balbezit. Fouquet verovert de bal door een tackle van achteren. Fouquet schiet op doel. Mansur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 7:4

89e minuut.
Drăgoi passt de bal zonder na te denken. Carreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rydlewicz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Topan verovert de bal door een tackle van achteren. Barczeski is nu in balbezit. Barczeski probeert naar een medespeler te passen. Martinek is nu in balbezit. Martinek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC UpsTeam 47%, FC Vinnipunn 53%.
FC UpsTeam - FC Vinnipunn 7:4