Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nõo Jalgpalliakateemia FC White Coastal Little P.
Maks Tactiek 2911
48% Balbezit 52%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 34
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 57.6
good Schieten formidable
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Dumonjić is nu in balbezit. Dumonjić passt de bal met de wreef. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Dumonjić probeert naar een medespeler te passen. Stolař met een sublieme pass. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Svendstrup rent richting de bal. Svendstrup geeft een hoge lob. Silni probeert de bal aan de voet te houden. Shatskiy is nu in balbezit. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap. Raadiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Miklewicz rent richting de bal. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg passt de bal in één keer door. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Fiora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiora geeft een hoge lob. Dumonjić speelt de bal door. Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Raadiko bokst de bal weg.

19e minuut.
Shatskiy probeert de bal met de borst te controleren. Nazarri met een sublieme pass. Klungelig pakt Fiora de bal. Stolař bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolař draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aruste kopt de bal weg. Rosenberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nazarri. Nazarri krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Nazarri is nu in balbezit. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 0:1

33e minuut.
Zvoníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvoníček passt de bal zonder na te denken. Bournonville bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy onderschept slim de pass. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap. Raadiko bokst de bal weg.

35e minuut.
Dumonjić is nu in balbezit. Dumonjić passt de bal zonder na te denken. Franklin kan de bal niet met de borst controleren. Franklin draait met de bal, schiet en ... Raadiko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 0:2

41e minuut.
Shatskiy passt de bal in één keer door. Stolař rent richting de bal. Fiora legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiora krijgt een gele kaart. Stolař is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Shatskiy neemt zijn aanloop. Raadiko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 0:3

43e minuut.
Artvinli geeft de bal voor. Raadiko probeert naar een medespeler te passen. Dumonjić kopt de bal weg. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 73%, FC White Coastal Little P. 27%.
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 0:3

48e minuut.
Aruste bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruste passt de bal met de wreef. Miklewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklewicz draait met de bal, schiet en ... Redel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 1:3

50e minuut.
Silni geeft een hoge lob. Miklewicz is nu in balbezit. Andreiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andreiescu krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Stolař kopt de bal weg. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... Jurikson probeert de bal aan de voet te houden. Raadiko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Dumonjić is nu in balbezit. Dumonjić met een sublieme pass. Franklin rent richting de bal. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Raadiko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 1:4

58e minuut.
Svendstrup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Artvinli is nu in balbezit. Artvinli probeert naar een medespeler te passen. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Aruste is nu in balbezit. Aruste probeert naar een medespeler te passen. Dumonjić speelt de bal door. Klungelig pakt Shatskiy de bal. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Andreiescu geeft de bal voor. Daar is Fiora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolař met een sublieme pass. Shatskiy is nu in balbezit. Shatskiy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dumonjić probeert naar een medespeler te passen. Shatskiy is nu in balbezit. Jurikson begaat een overtreding. Jurikson krijgt een gele kaart. Shatskiy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zvoníček met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Nazarri de bal. Shatskiy rent richting de bal. Shatskiy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg passt de bal zonder na te denken. Jurikson is nu in balbezit. Shatskiy onderschept slim de pass. Shatskiy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Stolař heeft problemen om de bal te vangen. Stolař met een sublieme pass. Shatskiy is nu in balbezit. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Svendstrup met de inworp. Artvinli heeft problemen om de bal te vangen. Artvinli geeft een hoge lob. Shatskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatskiy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Wałaszek probeert naar een medespeler te passen. Shatskiy is nu in balbezit. Miaoulis is nu in balbezit. Shatskiy onderschept slim de pass. Shatskiy schiet op doel. Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Artvinli speelt de bal door. Shatskiy is nu in balbezit. Franklin is nu in balbezit. Franklin geeft een hoge lob. Shatskiy krijgt zijn hoofd ertegen. Raadiko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 1:5

90e minuut.
Silni is nu in balbezit. Silni passt de bal in één keer door. Miklewicz is nu in balbezit. Miklewicz draait met de bal, schiet en ... Redel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nõo Jalgpalliakateemia 70%, FC White Coastal Little P. 30%.
Nõo Jalgpalliakateemia - FC White Coastal Little P. 2:5