Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scKarala FC Tondi Red
nr1 Tactiek 4-1-3-2
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.3 gemiddelde waardering 50.2
adequate Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen solid


7e minuut.
Pikkur met een sublieme pass. Beltrama rent richting de bal. Beltrama passt de bal met de wreef. Muñoz rent richting de bal. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ritsik is nu in balbezit. Pikkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikkur met een sublieme pass. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla passt de bal met de wreef. Eenma rent richting de bal. Eenma haalt uit met een fantastische trap. Aken probeert de bal aan de voet te houden. Birkmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Očko probeert naar een medespeler te passen. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma passt de bal in één keer door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Pikkur passt de bal in één keer door. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama passt de bal in één keer door. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel. Birkmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 73%, FC Tondi Red 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scKarala - FC Tondi Red 0:0

47e minuut.
Eenma is nu in balbezit. Pikkur is nu in balbezit. Pikkur passt de bal in één keer door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Birkmann bokst de bal weg. Varbla kan de bal niet met de borst controleren. Varbla schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Birkmann niet meer kan verder spelen. Arujärv komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Doeltrap. Arujärv met een harde bal richting middenveld. Daar is Pikkur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varbla is nu in balbezit. Varbla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arujärv met een harde bal richting middenveld. Eenma kopt de bal weg. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 56%, FC Tondi Red 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scKarala - FC Tondi Red 0:0