Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:03
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.01
  • Stadion: PILVE ARENA
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 10171
FC PILV Ment
keit Tactiek Wiggle
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 13
40.9 gemiddelde waardering 26.5
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


9e minuut.
Peensalu neemt vlug de vrije trap. Bychowiec heeft problemen om de bal te vangen. Võsumägi is nu in balbezit. Roopõld rent richting de bal. Roopõld draait met de bal, schiet en ... Puzzu bokst de bal weg.

10e minuut.
Puzzu trapt de bal weg. Inworp. Rajandu met een snelle inworp. Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Diamandopol verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peensalu met de inworp. Võsumägi rent richting de bal. Võsumägi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajandu met de inworp. Roopõld probeert naar een medespeler te passen. Soomets bereikt de bal nog maar net als eerste. Soomets geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Olejniczak geeft de bal voor. Inworp. Rajandu met de inworp. Liiver is nu in balbezit. Liiver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tammekänd speelt de bal door. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld schiet op doel. Puzzu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Ment 1:0

34e minuut.
Puzzu probeert naar een medespeler te passen. Roopõld is nu in balbezit. Met opzet legt Kärm zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Kärm moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kärm schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Kuresson onderschept slim de pass. Kuresson geeft een lange en hoge pass. Peensalu kopt de bal weg. Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Ment 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 19%, Ment 81%.
FC PILV - Ment 2:0

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rajandu neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bychowiec de bal. Liiver bereikt de bal nog maar net als eerste. Liiver haalt uit met een fantastische trap. Puzzu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Võsumägi rent richting de bal. Võsumägi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Ment 3:0

63e minuut.
Rajandu speelt de bal door. Liiver rent richting de bal. Liiver passt de bal zonder na te denken. Võsumägi is nu in balbezit. Võsumägi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Roopõld is nu in balbezit. Roopõld passt de bal zonder na te denken. Võsumägi is nu in balbezit. Võsumägi schiet op doel. Bychowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Roopõld de bal. Roopõld probeert naar een medespeler te passen. Võsumägi is nu in balbezit. Võsumägi draait met de bal, schiet en ... Puzzu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Ment 4:0

76e minuut.
Bychowiec is nu in balbezit. Peensalu verovert de bal door een tackle van achteren. Peensalu passt de bal zonder na te denken. Roopõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Roopõld schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Puzzu met een harde bal richting middenveld. Peensalu kopt de bal weg. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PILV - Ment 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PILV 18%, Ment 82%.
FC PILV - Ment 5:0