Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Tondi Red FC PILV
4-1-3-2 Tactiek keit
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.1 gemiddelde waardering 38.5
solide Schieten matig
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Montes geeft de bal voor. Beltrama is nu in balbezit. Beltrama passt de bal met de wreef. Pikkur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikkur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Eenma bereikt de bal nog maar net als eerste. Eenma schiet op doel. Järvi bokst de bal weg.

16e minuut.
Inworp. Laidoner met de inworp. Roopõld geeft een hoge lob. Võsumägi maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Vintilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amorim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tondi Red 52%, FC PILV 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Tondi Red - FC PILV 0:0

51e minuut.
Aigru is nu in balbezit. Aigru probeert naar een medespeler te passen. Varbla rent richting de bal. Varbla schiet op doel. Järvi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC PILV 1:0

54e minuut.
Kuresson kopt de bal weg. Roopõld rent richting de bal. Roopõld probeert naar een medespeler te passen. Liiver bereikt de bal nog maar net als eerste. Liiver haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Soomets heeft problemen om de bal te vangen. Kuresson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuresson met een sublieme pass. Pikkur geeft de bal voor. Varbla is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Tondi Red - FC PILV 2:0

69e minuut.
Očko onderschept slim de pass. Roopõld verovert de bal door een tackle van achteren. Roopõld speelt de bal door. Võsumägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsumägi haalt uit met een fantastische trap. Amorim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Beltrama geeft een lange en hoge pass. Inworp. Taska met een snelle inworp. Roopõld rent richting de bal. Roopõld geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Amorim probeert naar een medespeler te passen. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Varbla probeert naar een medespeler te passen. Eenma rent richting de bal. Eenma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Laidoner is nu in balbezit. Aigru verovert de bal door een tackle van achteren. Aigru met een sublieme pass. Varbla rent richting de bal. Varbla schiet op doel. Järvi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Tondi Red 55%, FC PILV 45%.
FC Tondi Red - FC PILV 2:0