Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lümanda FC AHWID
compact Tactiek 4.5.1
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten good
good Passen outstanding
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Duy Hải speelt de bal door. Välling rent richting de bal. Välling passt de bal zonder na te denken. Kold geeft de bal voor. Arkın maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Marian geeft een hoge lob. Kreek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mackiewicz krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik geeft een lange en hoge pass. Mackiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - FC AHWID 0:1

11e minuut.
Penha kopt de bal weg. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kold. Kold krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Marian kopt de bal weg. Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołejszo passt de bal met de wreef. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian schiet op doel. Cingler bokst de bal weg. Mackiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Cingler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sz. Kovács met een sublieme pass. Marian is nu in balbezit. Marian passt de bal in één keer door. Wołejszo geeft de bal voor. Mackiewicz springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Wołejszo passt de bal met de wreef. Sz. Kovács met een sublieme pass. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian geeft een hoge lob. Mackiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Cingler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Mackiewicz is nu in balbezit. Mackiewicz passt de bal in één keer door. Kwaśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwaśnik draait met de bal, schiet en ... Cingler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - FC AHWID 0:2

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cingler trapt de bal weg. Marian kopt de bal weg. Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz draait met de bal, schiet en ... Cingler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 66%, FC AHWID 34%.
FC Lümanda - FC AHWID 0:2

47e minuut.
Banno met een sublieme pass. Wołejszo met een sublieme pass. Penha is nu in balbezit. Mackiewicz onderschept slim de pass. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Cingler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Sz. Kovács onderschept slim de pass. Sz. Kovács speelt de bal door. Kwaśnik is nu in balbezit. Kwaśnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lümanda - FC AHWID 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lümanda 67%, FC AHWID 33%.
FC Lümanda - FC AHWID 0:3