Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taarpall FC Tondi Red
T Tactiek 4-1-3-2
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 49.8
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


20e minuut.
Pocotó geeft de bal voor. Inworp. Aigru met de inworp. Varbla controleert de bal met de borst. Varbla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Pikkur geeft de bal voor. Varbla krijgt zijn hoofd ertegen. Vestli kopt de bal weg. Daar is Beltrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beltrama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Laks passt de bal in één keer door. Ban probeert naar een medespeler te passen. Büyükburç probeert naar een medespeler te passen. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muriqi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amorim bokst de bal weg.

33e minuut.
Muriqi passt de bal met de wreef. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafu onderschept slim de pass. Valioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Valioğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Muñoz rent richting de bal. Ban begaat een overtreding. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kartau met een snel genomen vrije trap. Muñoz rent richting de bal. Muñoz schiet op doel. Kuczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Valioğlu probeert naar een medespeler te passen. Büyükburç probeert naar een medespeler te passen. Muriqi rent richting de bal. Muriqi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Montes de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taarpall 46%, FC Tondi Red 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taarpall - FC Tondi Red 0:0

50e minuut.
Laks zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valioğlu is nu in balbezit. Valioğlu passt de bal in één keer door. Laks bereikt de bal nog maar net als eerste. Laks geeft een lange en hoge pass. Amorim verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Pocotó geeft een lange en hoge pass. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi speelt de bal door. Krankl is nu in balbezit. Krankl schiet op doel. Amorim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Krankl probeert naar een medespeler te passen. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dafu krijgt een gele kaart. Muriqi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muriqi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Taarpall - FC Tondi Red 1:0

63e minuut.
Laks met een snelle inworp. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beltrama. Beltrama krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Aigru is nu in balbezit. Aigru passt de bal met de wreef. Pikkur rent richting de bal. Pikkur geeft een lange en hoge pass. Varbla springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Doeltrap. Amorim trapt de bal weg. Laks kopt de bal weg. Muriqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriqi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Krankl is nu in balbezit. Kartau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krankl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muriqi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Amorim probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taarpall - FC Tondi Red 2:0

83e minuut.
Baré is nu in balbezit. Baré geeft een hoge lob. Klungelig pakt Muriqi de bal. Krankl is nu in balbezit. Krankl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taarpall 31%, FC Tondi Red 69%.
Taarpall - FC Tondi Red 2:0