Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scKarala Fc ivf
nr1 Tactiek Test v3
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 62.9
goed Schieten uitstekend
matig Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Daar is Nõmm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmm met een sublieme pass. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ojamaa de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Laine met een sublieme pass. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Decorte is nu in balbezit. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Birkmann trapt de bal weg. Nõmm is nu in balbezit. Nõmm geeft een lange en hoge pass. Terno Preto maakt een snoekduik en kopt de bal. Birkmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Nõmm geeft een lange en hoge pass. Uusmaa controleert de bal met de borst. Terno Preto speelt de bal door. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baraja met een sublieme pass. Klungelig pakt Nõmm de bal. Nõmm passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tsartsaris de bal. Tsartsaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Baraja probeert naar een medespeler te passen. Nõmm met een sublieme pass. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris draait met de bal, schiet en ... Birkmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:1

25e minuut.
Nõmm kan de bal niet met de borst controleren. Nõmm geeft de bal voor. Tsartsaris kopt de bal weg. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto schiet op doel. Birkmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Decorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:2

30e minuut.
Nõmm kopt de bal weg. Baraja speelt de bal door. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap. Birkmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:3

40e minuut.
Uusmaa is nu in balbezit. Terno Preto onderschept slim de pass. Terno Preto probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Decorte is nu in balbezit. Uissepp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Decorte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tsartsaris neemt de penalty, wat een uithaal! Birkmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:4

45e minuut.
Darda probeert naar een medespeler te passen. Decorte rent richting de bal. Decorte passt de bal met de wreef. Ritsik rent richting de bal. Ritsik schiet op doel. Chivulete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 79%, Fc ivf 21%.
scKarala - Fc ivf 0:4

54e minuut.
Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Laine speelt de bal door. Terno Preto rent richting de bal. Terno Preto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto geeft een lange en hoge pass. Decorte rent richting de bal. Decorte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:5

60e minuut.
Siil geeft een hoge lob. Chivulete speelt de bal door. Tsartsaris kopt de bal weg. Decorte rent richting de bal. Decorte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris speelt de bal door. Klungelig pakt Aken de bal. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Terno Preto rent richting de bal. Terno Preto haalt uit met een fantastische trap. Birkmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:6

63e minuut.
Decorte onderschept slim de pass. Aken onderschept slim de pass. Aken met een sublieme pass. Ritsik is nu in balbezit. Ritsik schiet op doel. Chivulete bokst de bal weg.

67e minuut.
Uissepp rent richting de bal. Nõmm verovert de bal door een tackle van achteren. Nõmm probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Nõmm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmm passt de bal in één keer door. Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris draait met de bal, schiet en ... Birkmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:7

70e minuut.
Baraja speelt de bal door. Sawant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawant probeert naar een medespeler te passen. Decorte bereikt de bal nog maar net als eerste. Decorte haalt uit met een fantastische trap. Birkmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:8

76e minuut.
Uusmaa passt de bal in één keer door. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Nõmm rent richting de bal. Nõmm geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kroontaaler heeft problemen om de bal te vangen. Terno Preto rent richting de bal. Terno Preto schiet op doel. Birkmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
scKarala - Fc ivf 0:9

77e minuut.
Viilip probeert naar een medespeler te passen. Ritsik heeft problemen om de bal te vangen. Nõmm begaat een overtreding. Nõmm krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Terno Preto passt de bal zonder na te denken. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Decorte rent richting de bal. Decorte haalt uit met een fantastische trap. Birkmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laine met de inworp. Terno Preto probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris haalt uit met een fantastische trap. Birkmann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scKarala 81%, Fc ivf 19%.
scKarala - Fc ivf 0:9