Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc ivf FC Tondi Red
Test v3 Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten solid
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Pikkur de bal. Baraja probeert naar een medespeler te passen. Montes verovert de bal door een tackle van achteren. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Kartau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartau passt de bal met de wreef. Varbla is nu in balbezit. Varbla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Dafu passt de bal zonder na te denken. Reimand rent richting de bal. Baraja speelt de bal door. Terno Preto is nu in balbezit. Terno Preto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kesva trapt de bal weg. Nõmm kopt de bal weg. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris schiet op doel. Kesva bokst de bal weg.

13e minuut.
Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. Reimand onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz. Reimand roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Reimand kan niet meer verder spelen. Clarke komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Darda onderschept slim de pass. Baraja geeft een hoge lob. Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris schiet op doel. Kesva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - FC Tondi Red 1:0

26e minuut.
Nõmm onderschept slim de pass. Nõmm probeert naar een medespeler te passen. Laine is nu in balbezit. Laine geeft de bal voor. Decorte springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Montes onderschept slim de pass. Montes geeft een hoge lob. Varbla rent richting de bal. Varbla schiet op doel. Chivulete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc ivf - FC Tondi Red 1:1

38e minuut.
Buitenspel voor Terno Preto. Goede buitenspelval van de verdediging. Očko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Norkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varbla is nu in balbezit. Varbla draait met de bal, schiet en ... Chivulete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Nõmm kopt de bal weg. Decorte heeft problemen om de bal te vangen. Dafu is nu in balbezit. Decorte verovert de bal door een tackle van achteren. Decorte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 42%, FC Tondi Red 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc ivf - FC Tondi Red 1:1

46e minuut.
Inworp. Clarke met de inworp. Laine bereikt de bal nog maar net als eerste. Laine passt de bal in één keer door. Baraja geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kartau speelt de bal door. Laine rent richting de bal. Laine met een sublieme pass. Terno Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Terno Preto draait met de bal, schiet en ... Kesva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - FC Tondi Red 2:1

60e minuut.
Tsartsaris heeft problemen om de bal te vangen. Očko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsartsaris. Tsartsaris krijgt een gele kaart. Očko raakt geblesseerd tijdens het duel. Očko met een snel genomen vrije trap. Varbla is nu in balbezit. Varbla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc ivf - FC Tondi Red 2:2

67e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal in één keer door. Varbla bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aigru geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - FC Tondi Red 2:3

69e minuut.
Clarke rent richting de bal. Clarke geeft een lange en hoge pass. Terno Preto rent richting de bal. Terno Preto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc ivf - FC Tondi Red 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 48%, FC Tondi Red 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc ivf - FC Tondi Red 3:3