Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Torso Plastic Free Football Club
Mitte 2 midagi Tactiek BioPlastic
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 5
42.9 gemiddelde waardering 45.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Kõre rent richting de bal. Pitrescu onderschept slim de pass. Pitrescu geeft de bal voor. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Puusepp bokst de bal weg.

15e minuut.
Kõre bereikt de bal nog maar net als eerste. Daveri verovert de bal door een tackle van achteren. Daveri geeft een lange en hoge pass. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. Puusepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kõre stond buitenspel. Daveri neemt vlug de vrije trap. Corno is nu in balbezit. Corno draait met de bal, schiet en ... Puusepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - Plastic Free Football Club 0:1

20e minuut.
Aranguren rent richting de bal. Aranguren geeft een hoge lob. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Puusepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - Plastic Free Football Club 0:2

33e minuut.
van der Gaag heeft problemen om de bal te vangen. van der Gaag geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Murzacu. Goede buitenspelval van de verdediging. Tumma neemt vlug de vrije trap. Kõre is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pitrescu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Saulep met de inworp. Klungelig pakt Aljas de bal. Aljas geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Torso 39%, Plastic Free Football Club 61%.
Fc Torso - Plastic Free Football Club 0:2

46e minuut.
Predeanu rent richting de bal. Predeanu geeft een lange en hoge pass. Tumma heeft problemen om de bal te vangen. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. Puusepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Murzacu is nu in balbezit. Murzacu probeert naar een medespeler te passen. Yücetan is nu in balbezit. Corno rent richting de bal. Corno haalt uit met een fantastische trap. Puusepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Aranguren rent richting de bal. Aranguren passt de bal zonder na te denken. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu schiet op doel. Puusepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - Plastic Free Football Club 0:3

59e minuut.
Klungelig pakt Suve de bal. Suve verovert de bal door een tackle van achteren. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno schiet op doel. Puusepp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Torso - Plastic Free Football Club 0:4

71e minuut.
Gökmen verovert de bal door een tackle van achteren. Gökmen geeft de bal voor. Männimets kopt de bal weg. Murzacu rent richting de bal. Murzacu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daveri bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranguren is nu in balbezit. Aranguren passt de bal in één keer door. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu schiet op doel. Puusepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Suve geeft een lange en hoge pass. Predeanu is nu in balbezit. van der Gaag schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, van der Gaag moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! van der Gaag schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Pitrescu geeft de bal voor. Inworp. Aljas met een snelle inworp. Kõre probeert de bal met de borst te controleren. Kõre haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jelinek geeft een lange en hoge pass. Juurikson kopt de bal weg. Kõre rent richting de bal. Kõre haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Bloşcu rent richting de bal. Bloşcu geeft de bal voor. Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno draait met de bal, schiet en ... Puusepp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Torso 47%, Plastic Free Football Club 53%.
Fc Torso - Plastic Free Football Club 0:4