Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:04
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.02
  • Stadion: Fly Emirates
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 36551
FC Austla Rähnid Vanaka Pantrid
4-1-2-3 Tactiek k4update
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


25e minuut.
Tiidus met de inworp. Kärm is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lõokene. Lõokene krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Klungelig pakt Arce de bal. Skrzetuski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arce. Arce krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Tahk rent richting de bal. Tahk geeft een hoge lob. Siimenson is nu in balbezit. Siimenson geeft een lange en hoge pass. Arce krijgt zijn hoofd ertegen. Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tiidus met een sublieme pass. Arce is nu in balbezit. Skrzetuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Raudsep met een sublieme pass. Klungelig pakt Lõokene de bal. Lõokene passt de bal in één keer door. Sergo heeft problemen om de bal te vangen. Sergo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 71%, Vanaka Pantrid 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Austla Rähnid - Vanaka Pantrid 0:0

57e minuut.
Siimenson passt de bal met de wreef. Arce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Võsumägi is nu in balbezit. Arce onderschept slim de pass. Arce schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Doeltrap. Heredia trapt de bal weg van het doel. Tahk kopt de bal weg. Siimenson is nu in balbezit. Siimenson schiet op doel. Heredia bokst de bal weg.

75e minuut.
Tiidus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiidus geeft de bal voor. Märtin kopt de bal weg. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... Heredia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Siimenson is nu in balbezit. Siimenson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Vanaka Pantrid 1:0

77e minuut.
Tahk rent richting de bal. Tahk geeft een hoge lob. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce schiet op doel. Heredia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Vanaka Pantrid 2:0

79e minuut.
Pihlak is nu in balbezit. Siimenson onderschept slim de pass. Siimenson met een sublieme pass. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap. Heredia bokst de bal weg. Märtin is nu in balbezit. Märtin schiet op doel. Heredia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Vanaka Pantrid 3:0

86e minuut.
Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov passt de bal met de wreef. Seppo is nu in balbezit. Sinijärv verovert de bal door een tackle van achteren. Sinijärv haalt uit met een fantastische trap. Paavel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sinijärv rent richting de bal. Sinijärv haalt uit met een fantastische trap. Paavel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Vanaka Pantrid 3:1

87e minuut.
Sergo speelt de bal door. Lõokene rent richting de bal. Lõokene probeert naar een medespeler te passen. Sensel is nu in balbezit. Sensel geeft een hoge lob. Paavel bokst de bal weg. Sinijärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinijärv haalt uit met een fantastische trap. Paavel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Austla Rähnid - Vanaka Pantrid 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Austla Rähnid 51%, Vanaka Pantrid 49%.
FC Austla Rähnid - Vanaka Pantrid 3:2