Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Efftsee Võru United
343 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 48.9
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


17e minuut.
Koplik met een sublieme pass. Kivimäe is nu in balbezit. Autet Serrabasa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Autet Serrabasa krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pikkor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kahu de bal onder controle te krijgen. Domokos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahu verovert de bal door een tackle van achteren. Kahu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Valter met een sublieme pass. Koplik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pikkor de bal. Pikkor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pelt probeert naar een medespeler te passen. Pihor is nu in balbezit. Dizdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Klungelig pakt Kuriata de bal. Põldsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Põldsam passt de bal in één keer door. Kahu is nu in balbezit. Kahu schiet op doel. Wevere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Pikkor onderschept slim de pass. Dağdeviren onderschept slim de pass. Dağdeviren probeert naar een medespeler te passen. Kuriata rent richting de bal. Kuriata met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 55%, Võru United 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Efftsee - Võru United 0:0

47e minuut.
Hannesson onderschept slim de pass. Hannesson geeft een hoge lob. Dizdar rent richting de bal. Dizdar haalt uit met een fantastische trap. Kasak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Võru United 1:0

49e minuut.
Koplik verovert de bal door een tackle van achteren. Koplik probeert naar een medespeler te passen. Pikkor is nu in balbezit. Pikkor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Efftsee - Võru United 1:1

57e minuut.
Kuriata is nu in balbezit. Kuriata geeft een hoge lob. Dizdar rent richting de bal. Dizdar haalt uit met een fantastische trap. Kasak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Võru United 2:1

58e minuut.
Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Kivimäe begaat een overtreding. Kuriata raakt geblesseerd tijdens het duel. Dağdeviren met een snel genomen vrije trap. Dizdar springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Kivimäe met een sublieme pass. Kahu probeert naar een medespeler te passen. Põldsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikkor rent richting de bal. Pikkor schiet op doel. Wevere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Wevere probeert naar een medespeler te passen. Autet Serrabasa kopt de bal weg. Kuriata rent richting de bal. Kuriata schiet op doel. Kasak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Efftsee - Võru United 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Efftsee 53%, Võru United 47%.
FC Efftsee - Võru United 3:1