Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallinn C.F FC Efftsee
442 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.2 gemiddelde waardering 46.4
good Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


12e minuut.
Rautsma is nu in balbezit. Huisman rent richting de bal. Rautsma begaat een overtreding. Rautsma krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dağdeviren geeft een lange en hoge pass. Kuriata kopt de bal weg. Vanna met een sublieme pass. Dizdar heeft problemen om de bal te vangen. Dizdar schiet op doel. Rabiński bokst de bal weg. Kuriata is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Vanna is nu in balbezit. van der Doelen onderschept slim de pass. Kuriata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuriata krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Casertano is nu in balbezit. Kuriata verovert de bal door een tackle van achteren. Kuriata passt de bal met de wreef. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osborne met een snelle inworp. Dismas is nu in balbezit. Lunev onderschept slim de pass. Lunev passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Quang Hà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata geeft een lange en hoge pass. Dizdar heeft problemen om de bal te vangen. Dizdar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Quang Hà speelt de bal door. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla passt de bal in één keer door. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap. Rabiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - FC Efftsee 0:1

36e minuut.
Casertano is nu in balbezit. Casertano geeft de bal voor. Lunev kopt de bal weg. Klungelig pakt Ennuste de bal. Ennuste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Osborne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vəliyev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 49%, FC Efftsee 51%.
Tallinn C.F - FC Efftsee 0:1

48e minuut.
Quang Hà geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuriata is nu in balbezit. Kuriata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Dismas probeert naar een medespeler te passen. Vəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev probeert naar een medespeler te passen. Lunev is nu in balbezit. Lunev schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huisman met een snelle inworp. Kuriata geeft een hoge lob. Dizdar krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Autet Serrabasa rent richting de bal. Autet Serrabasa passt de bal zonder na te denken. Vega is nu in balbezit. Vanna verovert de bal door een tackle van achteren. Vanna geeft een hoge lob. Rabiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dizdar is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Benítez rent richting de bal. Dismas verovert de bal door een tackle van achteren. Autet Serrabasa probeert naar een medespeler te passen. Kuriata rent richting de bal. Kuriata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Autet Serrabasa passt de bal in één keer door. Kuriata bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuriata passt de bal in één keer door. Dizdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallinn C.F - FC Efftsee 0:2

80e minuut.
Lunev is nu in balbezit. Dağdeviren begaat een overtreding. Lunev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Casertano met een snel genomen vrije trap. Lunev rent richting de bal. Lunev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dismas is nu in balbezit. Benítez speelt de bal door. Lunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vəliyev is nu in balbezit. Vəliyev schiet op doel. Wevere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Autet Serrabasa met een sublieme pass. Quang Hà rent richting de bal. Kuriata onderschept slim de pass. Dizdar is nu in balbezit. Dizdar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallinn C.F 60%, FC Efftsee 40%.
Tallinn C.F - FC Efftsee 0:2