Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Võru United Raudalu FC
Attack Tactiek Raudalu
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 49.9
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Klungelig pakt Meri de bal. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann met een sublieme pass. Atamańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pelt geeft de bal voor. Inworp. Coc met de inworp. Atamańczuk is nu in balbezit. Atamańczuk geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hüralp springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pihor heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Meri met de inworp. Pihor probeert de bal met de borst te controleren. Atamańczuk rent richting de bal. Atamańczuk haalt uit met een fantastische trap. Reinu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Coc met de inworp. Atamańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk geeft de bal voor. Hüralp maakt een snoekduik en kopt de bal. Reinu bokst de bal weg.

23e minuut.
Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Viher legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hüralp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bolovan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Võru United - Raudalu FC 0:1

29e minuut.
Atamańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk speelt de bal door. Viher bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Reinu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pelt kopt de bal weg. Viher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hüralp rent richting de bal. Hüralp schiet op doel. Reinu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Võru United - Raudalu FC 0:2

35e minuut.
Ciumak rent richting de bal. Ciumak probeert naar een medespeler te passen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc geeft een hoge lob. Hüralp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Cherrad onderschept slim de pass. Cherrad met een sublieme pass. Coc is nu in balbezit. Coc schiet op doel. Hüralp probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võru United 63%, Raudalu FC 37%.
Võru United - Raudalu FC 0:2

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagordi komt het veld opgelopen. Birnicu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranda komt het veld opgelopen. Meri met een snelle inworp. Kivimäe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kivimäe speelt de bal door. Valter bereikt de bal nog maar net als eerste. Valter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Birnicu speelt de bal door. Cherrad probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann met een sublieme pass. Klungelig pakt Aranda de bal. Aranda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Valter is nu in balbezit. Valter passt de bal met de wreef. Meri rent richting de bal. Meri speelt de bal door. Valter speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Koplik bereikt de bal nog maar net als eerste. Koplik geeft een lange en hoge pass. Cherrad probeert de bal aan de voet te houden. Kahu is nu in balbezit. Kahu schiet op doel. Erdélyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pihor bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Koplik passt de bal in één keer door. Valter rent richting de bal. Valter passt de bal in één keer door. Triipan rent richting de bal. Triipan schiet op doel. Erdélyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Võru United 60%, Raudalu FC 40%.
Võru United - Raudalu FC 0:2