Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plastic Free Football Club 89`ers
BioPlastic Tactiek Tont
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 55.5
average Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Yücetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yücetan passt de bal in één keer door. Tulp probeert naar een medespeler te passen. Vaňous rent richting de bal. Vaňous haalt uit met een fantastische trap. Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Hebeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hebeisen geeft een hoge lob. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:1

16e minuut.
Gökmen kopt de bal weg. Bloşcu is nu in balbezit. Amadii verovert de bal door een tackle van achteren. Amadii draait met de bal, schiet en ... Cvetanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:2

18e minuut.
Teder speelt de bal door. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp probeert naar een medespeler te passen. Vaňous rent richting de bal. Vaňous schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Teder geeft een lange en hoge pass. Chepilov kopt de bal weg. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:3

23e minuut.
Inworp. Aranguren met een snelle inworp. Gökmen heeft problemen om de bal te vangen. Amadii onderschept slim de pass. Amadii haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gökmen kopt de bal weg. Daar is Chepilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chepilov passt de bal met de wreef. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii schiet op doel. Cvetanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:4

33e minuut.
Chepilov probeert naar een medespeler te passen. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitrescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitrescu krijgt een gele kaart. Vaňous is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tulp met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Çiftçi onderschept slim de pass. Çiftçi geeft de bal voor. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Cvetanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 66%, 89`ers 34%.
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:5

52e minuut.
Çiftçi rent richting de bal. Çiftçi geeft een hoge lob. Vaňous rent richting de bal. Vaňous haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Aranguren geeft de bal voor. Szafrański kopt de bal weg. Daar is van der Gaag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous schiet op doel. Cvetanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Tulp is nu in balbezit. Tulp geeft een lange en hoge pass. Vaňous rent richting de bal. Vaňous draait met de bal, schiet en ... Cvetanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jelinek speelt de bal door. Szafrański heeft problemen om de bal te vangen. Szafrański probeert naar een medespeler te passen. Vaňous is nu in balbezit. Vaňous schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Tulp rent richting de bal. Tulp geeft de bal voor. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaňous draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:6

74e minuut.
Yücetan speelt de bal door. Gökmen is nu in balbezit. Gökmen geeft een hoge lob. Amadii bereikt de bal nog maar net als eerste. Amadii draait met de bal, schiet en ... Cvetanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gökmen geeft de bal voor. Çiftçi rent richting de bal. Aranguren maakt een afschuwelijke overtreding. Aranguren krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chepilov passt de bal in één keer door. van der Gaag met een sublieme pass. Chepilov is nu in balbezit. Chepilov passt de bal met de wreef. Vaňous bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plastic Free Football Club 64%, 89`ers 36%.
Plastic Free Football Club - 89`ers 0:7