Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raudalu FC FC Austla Rähnid
Raudalu Tactiek 4-1-2-3
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50.9 gemiddelde waardering 41.5
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Cherrad de bal onder controle te krijgen. Kärm speelt de bal door. Tahk met een sublieme pass. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Atamańczuk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tahk. Atamańczuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolovan met een snel genomen vrije trap. Hahnemann kopt de bal weg. Paavel bokst de bal weg.

8e minuut.
Calderón onderschept slim de pass. Calderón speelt de bal door. Hahnemann speelt de bal door. Hüralp rent richting de bal. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Siimenson rent richting de bal. Siimenson passt de bal in één keer door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - FC Austla Rähnid 0:1

18e minuut.
Cherrad met een sublieme pass. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann geeft de bal voor. Hüralp krijgt zijn hoofd ertegen. Paavel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raudalu FC - FC Austla Rähnid 1:1

27e minuut.
Calderón met een sublieme pass. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann speelt de bal door. Atamańczuk is nu in balbezit. Atamańczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 22%, FC Austla Rähnid 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudalu FC - FC Austla Rähnid 1:1

46e minuut.
Daar is Hahnemann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hahnemann geeft een hoge lob. Lind bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Birnicu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tahk is nu in balbezit. Tahk geeft de bal voor. Märtin kopt de bal weg. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudalu FC - FC Austla Rähnid 1:2

56e minuut.
Zagordi komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tahk is nu in balbezit. Atamańczuk onderschept slim de pass. Klungelig pakt Atamańczuk de bal. Atamańczuk geeft een hoge lob. Hüralp maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Aranda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Aranda met een sublieme pass. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann passt de bal met de wreef. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aranda is nu in balbezit. Aranda passt de bal met de wreef. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann geeft een lange en hoge pass. Hüralp maakt een snoekduik en kopt de bal. Paavel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Tiidus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kärm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kärm met een sublieme pass. Klungelig pakt Arce de bal. Arce draait met de bal, schiet en ... Erdélyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Birnicu probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann geeft de bal voor. Zagordi geeft de bal voor. Aranda kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann passt de bal zonder na te denken. Aranda is nu in balbezit. Aranda draait met de bal, schiet en ... Paavel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raudalu FC - FC Austla Rähnid 2:2

80e minuut.
Day probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu probeert naar een medespeler te passen. Hüralp rent richting de bal. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Paavel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudalu FC 34%, FC Austla Rähnid 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raudalu FC - FC Austla Rähnid 2:2