Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prooso United FC JK Karvased Kaalikad
Uus attack Tactiek liiga 352
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 66.8
very good Schieten formidable
solid Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Izzo verovert de bal door een tackle van achteren. Izzo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drobňák de bal. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:1

6e minuut.
Radolović met een sublieme pass. Tsartsaris speelt de bal door. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Kekseler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:2

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radolović met een snelle inworp. Couros rent richting de bal. Ülsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ülsepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris geeft een lange en hoge pass. Daar is Roganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Kekseler bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Gilliam passt de bal in één keer door. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo geeft een lange en hoge pass. Haidl is nu in balbezit. Haidl schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Csákányi onderschept slim de pass. Ülsepp onderschept slim de pass. Ülsepp met een sublieme pass. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Haidl geeft een lange en hoge pass. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahesaar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Lahesaar naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gordo raakt geblesseerd tijdens het duel. Csákányi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prooso United FC 58%, JK Karvased Kaalikad 42%.
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:2

48e minuut.
Org probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris speelt de bal door. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel. Kekseler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Verlinden passt de bal in één keer door. Říčka is nu in balbezit. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:3

65e minuut.
Solymosi geeft een hoge lob. Tsanakas rent richting de bal. Tsanakas geeft de bal voor. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ... Kekseler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roganović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:4

68e minuut.
Klungelig pakt Říčka de bal. Ülsepp is nu in balbezit. Ülsepp passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Kekseler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Inworp. Tsartsaris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Org rent richting de bal. Org geeft een hoge lob. Říčka krijgt zijn hoofd ertegen. Kekseler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Říčka springt en kopt de bal. Roganović onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radolović neemt de hoekschop. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Roganović de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:5

72e minuut.
Org verovert de bal door een tackle van achteren. Org passt de bal met de wreef. Tsartsaris speelt de bal door. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kekseler trapt de bal weg van het doel. Couros rent richting de bal. Org begaat een overtreding. Org krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ülsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ülsepp geeft de bal voor. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Kekseler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prooso United FC 58%, JK Karvased Kaalikad 42%.
Prooso United FC - JK Karvased Kaalikad 0:6