Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:04
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.03
  • Stadion: Underworld
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 63194
Underworld Knights FC Kivikalm
K-442 Tactiek kohuke
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 59.3
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
Tarvast is nu in balbezit. Tarvast speelt de bal door. Grzywa geeft een hoge lob. Krasnoperov kopt de bal weg. Troch geeft de bal voor. Salm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ventsel passt de bal met de wreef. Paul is nu in balbezit. Paul passt de bal met de wreef. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Krasnoperov de bal. Vaikla rent richting de bal. Vaikla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet passt de bal met de wreef. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ... Salm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Kivikalm 1:0

26e minuut.
Gonnet speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona passt de bal zonder na te denken. Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tarvast rent richting de bal. Tarvast passt de bal met de wreef. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ... Salm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Jaanits met een sublieme pass. Vaikla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikla draait met de bal, schiet en ... Gulácsy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Underworld Knights FC - Kivikalm 1:1

45e minuut.
Mihklimäe komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 45%, Kivikalm 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Underworld Knights FC - Kivikalm 1:1

48e minuut.
Skramstad is nu in balbezit. Jaanits onderschept slim de pass. Jaanits speelt de bal door. Vaikla rent richting de bal. Vaikla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Kivikalm 1:2

50e minuut.
Paul met de inworp. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits passt de bal in één keer door. Vaikla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bracaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracaccia probeert naar een medespeler te passen. Ventsel is nu in balbezit. Ventsel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Kivikalm 1:3

62e minuut.
Troch geeft een hoge lob. Salm probeert naar een medespeler te passen. Troch kopt de bal weg. Klungelig pakt Platas de bal. Platas schiet op doel. Salm bokst de bal weg.

70e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Grzywa geeft de bal voor. Paul probeert naar een medespeler te passen. Vaikla rent richting de bal. Vaikla draait met de bal, schiet en ... Kabała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaanits rent richting de bal. Jaanits haalt uit met een fantastische trap. Kabała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Aruste komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gonnet passt de bal zonder na te denken. Tarvast rent richting de bal. Tarvast passt de bal in één keer door. Platas is nu in balbezit. Platas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ventsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventsel draait met de bal, schiet en ... Krasnoperov probeert de bal aan de voet te houden. Kabała probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Gonnet passt de bal in één keer door. Tarvast probeert naar een medespeler te passen. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel. Salm bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 55%, Kivikalm 45%.
Underworld Knights FC - Kivikalm 1:3