Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:04
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.03
  • Stadion: Lukus puur
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 17000
Väravavahtide Keskkool Harju jk
karikas 2_äärt Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.9 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Kulli met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulikov met de inworp. Sanzogni geeft een hoge lob. Evart springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Maasikas met een harde bal richting middenveld. Räni heeft problemen om de bal te vangen. Kulikov met een sublieme pass. Evart heeft problemen om de bal te vangen. Evart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Harju jk 1:0

8e minuut.
Soolo is nu in balbezit. Evart verovert de bal door een tackle van achteren. Räni legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Räni krijgt een gele kaart. Evart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Evart kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Daar is Äärmaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Evart rent richting de bal. Evart haalt uit met een fantastische trap. Kulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Nuut passt de bal met de wreef. Inworp. Salazar met de inworp. Juhani rent richting de bal. Juhani geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Evart is nu in balbezit. Evart passt de bal in één keer door. Daniel is nu in balbezit. Daniel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Äärmaa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kulli met een harde bal richting middenveld. Kulikov kopt de bal weg. Soolo heeft problemen om de bal te vangen. Evart rent richting de bal. Evart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daniel probeert naar een medespeler te passen. Juhani rent richting de bal. Vink rent richting de bal. Juhani onderschept slim de pass. Juhani geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar speelt de bal door. Evart rent richting de bal. Evart haalt uit met een fantastische trap. Kulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Harju jk 2:0

37e minuut.
Juhani probeert naar een medespeler te passen. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar passt de bal met de wreef. Evart is nu in balbezit. Evart schiet op doel. Kulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Person speelt de bal door. Daar is Salazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salazar met een sublieme pass. Evart rent richting de bal. Evart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Harju jk 3:0

43e minuut.
Maasikas kopt de bal weg. Soolo rent richting de bal. Räni rent richting de bal. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 21%, Harju jk 79%.
Väravavahtide Keskkool - Harju jk 3:0

49e minuut.
Kulikov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanzogni de bal. Sanzogni geeft de bal voor. Evart rent richting de bal. Evart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kulikov met een snelle inworp. Sanzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni geeft een hoge lob. Evart maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kulikov passt de bal in één keer door. Juhani rent richting de bal. Juhani geeft een hoge lob. Evart rent richting de bal. Evart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Harju jk 4:0

65e minuut.
Vink met de inworp. Nuut is nu in balbezit. Nuut draait met de bal, schiet en ... Puussaar is nu in balbezit. Puussaar geeft de bal voor. Prüüs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Juhani passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. Salazar passt de bal met de wreef. Evart is nu in balbezit. Evart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Harju jk 5:0

71e minuut.
Räni met een sublieme pass. Maasikas probeert naar een medespeler te passen. Soolo probeert de bal aan de voet te houden. Salazar rent richting de bal. Salazar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Soolo passt de bal met de wreef. Kulikov rent richting de bal. Kulikov passt de bal zonder na te denken. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Puussaar met de inworp. Räni bereikt de bal nog maar net als eerste. Räni passt de bal zonder na te denken. Soolo is nu in balbezit. Soolo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 25%, Harju jk 75%.
Väravavahtide Keskkool - Harju jk 5:0