Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United FC 0 Shots on goal
new shoes II Tactiek esimene
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 30.8
average Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Engel bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsoberg passt de bal zonder na te denken. Kangur rent richting de bal. Kangur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lorenberg geeft de bal voor. Järvistu rent richting de bal. Truuver begaat een overtreding. Truuver krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Järvistu raakt geblesseerd tijdens het duel. Printsmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Treffinger kopt de bal weg. Rannaküla bereikt de bal nog maar net als eerste. Biedrzycki onderschept slim de pass. Biedrzycki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Engel speelt de bal door. Kangur is nu in balbezit. Laaneots verovert de bal door een tackle van achteren. Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Truuver rent richting de bal. Truuver geeft de bal voor. Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 36%, FC 0 Shots on goal 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manchester United - FC 0 Shots on goal 0:0

60e minuut.
Truuver is nu in balbezit. Truuver speelt de bal door. Kangur rent richting de bal. Kangur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - FC 0 Shots on goal 1:0

63e minuut.
Lorenberg geeft de bal voor. Treffinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Võsoberg met een sublieme pass. Klungelig pakt Truuver de bal. Truuver geeft een lange en hoge pass. Einman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Saareleht onderschept slim de pass. Saareleht passt de bal in één keer door. Pauri speelt de bal door. Kangur is nu in balbezit. Kangur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Printsmann passt de bal zonder na te denken. Biedrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biedrzycki geeft een hoge lob. Trí Dũng is nu in balbezit. Trí Dũng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 36%, FC 0 Shots on goal 64%.
Manchester United - FC 0 Shots on goal 1:0