Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kivikalm JK Karvased Kaalikad
kohuke Tactiek liiga 352
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
16 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.5 gemiddelde waardering 63.3
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Radolović rent richting de bal. Radolović geeft de bal voor. Říčka springt en kopt de bal. Uustaal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 0:1

5e minuut.
Fulzio trapt de bal weg. Ülsepp kopt de bal weg. Klungelig pakt Degrasiński de bal. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Uustaal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Aruste is nu in balbezit. Aruste speelt de bal door. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits draait met de bal, schiet en ... Fulzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 1:1

10e minuut.
Tsartsaris geeft een hoge lob. Bütner kopt de bal weg. Radolović is nu in balbezit. Radolović geeft een lange en hoge pass. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal. Uustaal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bütner probeert naar een medespeler te passen. Radolović rent richting de bal. Radolović geeft de bal voor. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Filipko onderschept slim de pass. Filipko heeft problemen om de bal te vangen. Filipko passt de bal in één keer door. Aruste rent richting de bal. Aruste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Degrasiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sammelselg met de inworp. Radolović geeft de bal voor. Říčka maakt een snoekduik en kopt de bal. Uustaal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 1:2

24e minuut.
Org geeft een lange en hoge pass. Daar is Degrasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Uustaal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 1:3

27e minuut.
Solymosi onderschept slim de pass. Solymosi geeft een hoge lob. Paul kopt de bal weg. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aruste is nu in balbezit. Aruste haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński rent richting de bal. Říčka verovert de bal door een tackle van achteren. Říčka schiet op doel. Uustaal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Jaanits is nu in balbezit. Heynen verovert de bal door een tackle van achteren. Aruste rent richting de bal. Ventsel is nu in balbezit. Ventsel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Filipko met een sublieme pass. Ventsel is nu in balbezit. Ventsel passt de bal zonder na te denken. Aruste is nu in balbezit. Aruste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynen onderschept slim de pass. Aruste is nu in balbezit. Aruste haalt uit met een fantastische trap. Fulzio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Org probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bracaccia de bal. Bracaccia met een sublieme pass. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaanits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sammelselg met een snelle inworp. Radolović probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Izzo onderschept slim de pass. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izzo. Jaanits raakt geblesseerd tijdens het duel. Bracaccia komt bij de bal en schiet. Fulzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Říčka stond buitenspel. Vaikla komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 56%, JK Karvased Kaalikad 44%.
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 1:3

52e minuut.
Klungelig pakt Org de bal. Org met een sublieme pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Uustaal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 1:4

53e minuut.
Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. Uustaal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 1:5

59e minuut.
Org probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ülsepp probeert naar een medespeler te passen. Org probeert naar een medespeler te passen. Tsartsaris is nu in balbezit. Tsartsaris geeft een hoge lob. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Verlinden is nu in balbezit. Verlinden passt de bal in één keer door. Radolović is nu in balbezit. Radolović probeert naar een medespeler te passen. Ülsepp geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aruste rent richting de bal. Izzo verovert de bal door een tackle van achteren. Izzo probeert naar een medespeler te passen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Heynen geeft de bal voor. Verlinden is nu in balbezit. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Uustaal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paadi komt het veld opgelopen. Radolović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal. Uustaal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 1:6

71e minuut.
Aruste is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Říčka. Aruste is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bracaccia met een snel genomen vrije trap. Aruste kopt de bal weg. Jaanits rent richting de bal. Jaanits draait met de bal, schiet en ... Fulzio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Grzywa met een sublieme pass. Jaanits bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul met een sublieme pass. Aruste rent richting de bal. Aruste haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Říčka kopt de bal weg. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp passt de bal met de wreef. Radolović geeft een hoge lob. Verlinden springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Jaanits de bal. Izzo onderschept slim de pass. Izzo geeft een lange en hoge pass. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sammelselg met de inworp. Radolović rent richting de bal. Radolović geeft de bal voor. Říčka maakt een snoekduik en kopt de bal. Uustaal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Uustaal probeert naar een medespeler te passen. Filipko kopt de bal weg. Paul met een sublieme pass. Jaanits rent richting de bal. Jaanits schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ülsepp met een sublieme pass. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Aruste kopt de bal weg. Klungelig pakt Heynen de bal. Jaanits rent richting de bal. Jaanits haalt uit met een fantastische trap. Fulzio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 62%, JK Karvased Kaalikad 38%.
Kivikalm - JK Karvased Kaalikad 2:6