Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Harju jk Cockburn Raiders
Normal Tactiek wieners
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Kliissepp rent richting de bal. Reiman is nu in balbezit. Nuut begaat een overtreding. Nuut krijgt een gele kaart. Reiman raakt geblesseerd tijdens het duel. Zolowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Kannela verovert de bal door een tackle van achteren. Kannela met een sublieme pass. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Kulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:1

7e minuut.
Soolo verovert de bal door een tackle van achteren. Soolo geeft een lange en hoge pass. Mihkelson geeft een hoge lob. Kosznik rent richting de bal. Kosznik schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Vassiljev rent richting de bal. Kosznik onderschept slim de pass. Kosznik passt de bal in één keer door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:2

11e minuut.
Kosznik is nu in balbezit. Kosznik speelt de bal door. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:3

12e minuut.
Vassiljev kan de bal niet met de borst controleren. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman geeft een hoge lob. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:4

14e minuut.
Siwek onderschept slim de pass. Siwek met een sublieme pass. Dracena probeert naar een medespeler te passen. Reiman rent richting de bal. Reiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mihkelson geeft een hoge lob. Daar is Reiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reiman passt de bal in één keer door. Kosznik rent richting de bal. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Järvsalu geeft een lange en hoge pass. Rainio kopt de bal weg. Vassiljev heeft problemen om de bal te vangen. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Kosznik rent richting de bal. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:5

34e minuut.
Vassiljev geeft een hoge lob. Edmond is nu in balbezit. Edmond geeft een lange en hoge pass. Reiman is nu in balbezit. Reiman geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Dracena verovert de bal door een tackle van achteren. Vellemaa onderschept slim de pass. Vellemaa speelt de bal door. Kannela geeft een lange en hoge pass. Reiman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harju jk 67%, Cockburn Raiders 33%.
Harju jk - Cockburn Raiders 0:5

47e minuut.
Dracena speelt de bal door. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson geeft de bal voor. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Kulli bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kannela met een snelle inworp. Dracena rent richting de bal. Dracena geeft een lange en hoge pass. Kosznik krijgt zijn hoofd ertegen. Kulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:6

55e minuut.
Kliissepp met een sublieme pass. Nuut rent richting de bal. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kannela verovert de bal door een tackle van achteren. Kannela geeft een lange en hoge pass. Daar is Reiman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik schiet op doel. Kulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kannela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:7

65e minuut.
Vassiljev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela onderschept slim de pass. Kannela passt de bal met de wreef. Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Järvsalu rent richting de bal. Järvsalu probeert naar een medespeler te passen. Vassiljev rent richting de bal. Kosznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kosznik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Soolo verovert de bal door een tackle van achteren. Soolo met een sublieme pass. Kosznik rent richting de bal. Kosznik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:8

74e minuut.
Vassiljev geeft de bal voor. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracena speelt de bal door. Kannela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannela geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reiman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:9

77e minuut.
Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik passt de bal zonder na te denken. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap. Kulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:10

83e minuut.
Puussaar probeert naar een medespeler te passen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman passt de bal in één keer door. Daar is Kosznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosznik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski geeft een hoge lob. Kosznik kopt de bal weg. Reiman rent richting de bal. Reiman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Thuận Thành geeft een hoge lob. Reiman kopt de bal weg. Daar is Kosznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosznik haalt uit met een fantastische trap. Kulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Harju jk - Cockburn Raiders 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Harju jk 64%, Cockburn Raiders 36%.
Harju jk - Cockburn Raiders 0:11