Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:04
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.03
  • Stadion: Lukus puur
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 37992
Väravavahtide Keskkool Nebulesia JK
karikas 2_äärt Tactiek Stay low!
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 56.8
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Person onderschept slim de pass. Buśkiewicz rent richting de bal. Mõis begaat een overtreding. Mõis krijgt een gele kaart. Buśkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. El Harrachi met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Juhani probeert naar een medespeler te passen. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een lange en hoge pass. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Väravavahtide Keskkool - Nebulesia JK 1:0

33e minuut.
Preemet geeft de bal voor. Salmistu rent richting de bal. Salmistu geeft een hoge lob. Talv heeft problemen om de bal te vangen. Talv geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Person geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pärtel met een snelle inworp. Talv is nu in balbezit. Talv geeft een lange en hoge pass. Ennemuist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 58%, Nebulesia JK 42%.
Väravavahtide Keskkool - Nebulesia JK 1:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanzogni met een snelle inworp. Kulikov geeft een lange en hoge pass. Salazar rent richting de bal. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Hlavek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
El Harrachi onderschept slim de pass. El Harrachi speelt de bal door. Talv rent richting de bal. Talv heeft problemen om de bal te vangen. Talv geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Nestor geeft een hoge lob. Daar is Gyulai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyulai passt de bal zonder na te denken. Lopsik is nu in balbezit. Lopsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ennemuist probeert naar een medespeler te passen. El Harrachi probeert naar een medespeler te passen. Talv rent richting de bal. Talv geeft een hoge lob. Lopsik krijgt zijn hoofd ertegen. Ennemuist kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Väravavahtide Keskkool 61%, Nebulesia JK 39%.
Väravavahtide Keskkool - Nebulesia JK 1:0