Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United Tallin Mets
new shoes II Tactiek üks
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.7 gemiddelde waardering 29.5
weak Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Kangur controleert de bal met de borst. Ngọc Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Pauri onderschept slim de pass. Kangur is nu in balbezit. Kangur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Amariei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Truuver met de inworp. Pauri rent richting de bal. Pauri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Bachelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenberg rent richting de bal. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier schiet op doel. Truuver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Engel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg geeft een hoge lob. Kangur krijgt zijn hoofd ertegen. Treial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Tallin Mets 1:0

41e minuut.
Pauri kan de bal niet met de borst controleren. Pauri probeert naar een medespeler te passen. Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur haalt uit met een fantastische trap. Treial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Tallin Mets 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 24%, Tallin Mets 76%.
Manchester United - Tallin Mets 2:0

57e minuut.
Võsoberg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pauri de bal. Pauri passt de bal met de wreef. Truuver rent richting de bal. Truuver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Saareleht probeert naar een medespeler te passen. Daar is Võsoberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topçuoğlu geeft de bal voor. Bachelier rent richting de bal. Bachelier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chaburski verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski geeft de bal voor. Võti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachelier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 35%, Tallin Mets 65%.
Manchester United - Tallin Mets 2:0