Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nebulesia JK Harju jk
Stay low! Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 17.9
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


4e minuut.
El Harrachi met een sublieme pass. Lopsik rent richting de bal. Lopsik probeert naar een medespeler te passen. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 1:0

6e minuut.
Talv geeft een lange en hoge pass. Äärmaa controleert de bal met de borst. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 2:0

7e minuut.
Lopsik is nu in balbezit. Lopsik geeft de bal voor. Daar is Maasikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kulli met een harde bal richting middenveld. El Harrachi kopt de bal weg. Lopsik is nu in balbezit. Lopsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Talv controleert de bal met de borst. Talv passt de bal in één keer door. Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 3:0

16e minuut.
Räni kopt de bal weg. Daar is Kliissepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruskal probeert naar een medespeler te passen. Lopsik rent richting de bal. Lopsik haalt uit met een fantastische trap. Kulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El Harrachi neemt de hoekschop. Lopsik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 4:0

20e minuut.
Soolo rent richting de bal. Soolo passt de bal met de wreef. Talv geeft een lange en hoge pass. Daar is Buśkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Äärmaa heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 5:0

23e minuut.
Kliissepp rent richting de bal. Salmistu onderschept slim de pass. Salmistu passt de bal in één keer door. Lopsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 6:0

25e minuut.
Lopsik is nu in balbezit. Klungelig pakt Lopsik de bal. Lopsik passt de bal zonder na te denken. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 7:0

28e minuut.
Soolo rent richting de bal. Talv onderschept slim de pass. Talv speelt de bal door. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Soolo geeft een lange en hoge pass. El Harrachi is nu in balbezit. El Harrachi passt de bal zonder na te denken. Lopsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopsik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tahar speelt de bal door. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel geeft een lange en hoge pass. Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kulli bokst de bal weg.

35e minuut.
Lopsik verovert de bal door een tackle van achteren. Lopsik geeft de bal voor. Maasikas heeft problemen om de bal te vangen. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talv met een snelle inworp. El Harrachi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Harrachi geeft een lange en hoge pass. Buśkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 8:0

42e minuut.
Soolo is nu in balbezit. El Harrachi onderschept slim de pass. El Harrachi speelt de bal door. Talv rent richting de bal. Talv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Talv met de inworp. El Harrachi met een sublieme pass. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebulesia JK 28%, Harju jk 72%.
Nebulesia JK - Harju jk 9:0

46e minuut.
Soolo rent richting de bal. Lopsik verovert de bal door een tackle van achteren. Lopsik passt de bal zonder na te denken. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 10:0

48e minuut.
Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai probeert naar een medespeler te passen. Talv bereikt de bal nog maar net als eerste. Talv geeft de bal voor. Lopsik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 11:0

51e minuut.
Buśkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Äärmaa. Buśkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. El Harrachi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lopsik de bal. Lopsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 12:0

52e minuut.
Vellemaa met de inworp. Soolo is nu in balbezit. Talv speelt de bal door. Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Tahar met de inworp. El Harrachi rent richting de bal. El Harrachi passt de bal met de wreef. Daar is Lopsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopsik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel geeft de bal voor. Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vink rent richting de bal. Talv onderschept slim de pass. Talv probeert naar een medespeler te passen. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Pärtel probeert naar een medespeler te passen. Talv met een sublieme pass. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maasikas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El Harrachi neemt de hoekschop. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Gyulai passt de bal zonder na te denken. Talv rent richting de bal. Talv probeert naar een medespeler te passen. Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 13:0

77e minuut.
El Harrachi met de inworp. Gyulai geeft de bal voor. Buśkiewicz rent richting de bal. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 14:0

79e minuut.
Talv passt de bal in één keer door. Pärtel heeft problemen om de bal te vangen. Pärtel probeert naar een medespeler te passen. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 15:0

82e minuut.
Klungelig pakt Tahar de bal. Tahar geeft een hoge lob. Buśkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buśkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maasikas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Talv neemt de hoekschop. Lopsik heeft problemen om de bal te vangen. Lopsik haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Äärmaa de bal onder controle te krijgen. Kulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nebulesia JK - Harju jk 16:0

86e minuut.
Buśkiewicz is nu in balbezit. Lopsik is nu in balbezit. Lopsik geeft de bal voor. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Doeltrap. Kulli met een harde bal richting middenveld. El Harrachi kopt de bal weg. Buśkiewicz is nu in balbezit. Buśkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nebulesia JK 18%, Harju jk 82%.
Nebulesia JK - Harju jk 16:0