Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cockburn Raiders Väravavahtide Keskkool
wieners Tactiek karikas
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
49.8 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Klungelig pakt Daniel de bal. Daniel met een sublieme pass. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een hoge lob. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kulikov probeert naar een medespeler te passen. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - Väravavahtide Keskkool 0:1

20e minuut.
Daar is Kannela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kannela geeft een lange en hoge pass. Person is nu in balbezit. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman schiet op doel. Ennemuist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Edmond geeft een hoge lob. Inworp. Juhani met de inworp. Kulikov geeft de bal voor. Evart krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Daniel passt de bal zonder na te denken. Siwek onderschept slim de pass. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni passt de bal in één keer door. Evart is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 70%, Väravavahtide Keskkool 30%.
Cockburn Raiders - Väravavahtide Keskkool 0:1

46e minuut.
Klungelig pakt Person de bal. Reiman is nu in balbezit. Person schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Person krijgt een gele kaart. Reiman wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

46e minuut.
Kosznik kopt de bal weg. Klungelig pakt Dracena de bal. Juhani probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Siwek de bal onder controle te krijgen. Edmond geeft de bal voor. Järvsalu kopt de bal weg. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. De bal raakt de paal. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Reyniers geeft een lange en hoge pass. Cardoso is nu in balbezit. Evart met een sublieme pass. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni schiet op doel. Pärn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daniel rent richting de bal. Daniel met een sublieme pass. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni geeft een hoge lob. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zolowski geeft de bal voor. Daniel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kosznik. Kosznik krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Siwek met een snelle inworp. Kannela rent richting de bal. Kannela speelt de bal door. Kosznik is nu in balbezit. Kosznik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Mõis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Person bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman onderschept slim de pass. Reiman schiet op doel. Ennemuist maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cockburn Raiders - Väravavahtide Keskkool 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 68%, Väravavahtide Keskkool 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cockburn Raiders - Väravavahtide Keskkool 1:1