Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallin Mets FC 0 Shots on goal
üks Tactiek esimene
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


16e minuut.
Wendt is nu in balbezit. Wendt speelt de bal door. Fonseca rent richting de bal. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bachelier is nu in balbezit. Laaneots is nu in balbezit. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Trzepieciński rent richting de bal. Trzepieciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mezenga passt de bal in één keer door. Trzepieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzepieciński passt de bal in één keer door. Bachelier is nu in balbezit. Bachelier draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - FC 0 Shots on goal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallin Mets 47%, FC 0 Shots on goal 53%.
Tallin Mets - FC 0 Shots on goal 1:0

61e minuut.
Noorsalu geeft een hoge lob. Biedrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Biedrzycki passt de bal met de wreef. Vardja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardja draait met de bal, schiet en ... Paal! Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Printsmann rent richting de bal. Wendt verovert de bal door een tackle van achteren. Wendt met een sublieme pass. Bachelier is nu in balbezit. Bachelier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Mezenga de bal onder controle te krijgen. Trzepieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzepieciński geeft een lange en hoge pass. Wendt is nu in balbezit. Wendt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallin Mets 46%, FC 0 Shots on goal 54%.
Tallin Mets - FC 0 Shots on goal 1:0