Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Missing Manchester United
New Tactiek new shoes II
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 37.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kozlík rent richting de bal. Kozlík geeft de bal voor. Maljković rent richting de bal. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kozlík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palčinský komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Kubadinski rent richting de bal. Kubadinski geeft een hoge lob. Zanchetti probeert de bal met de borst te controleren. Zanchetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Truuver trapt de bal weg. Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali geeft een hoge lob. Maljković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 1:0

7e minuut.
Kubadinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubadinski geeft een hoge lob. Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali geeft de bal voor. Maljković maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 2:0

9e minuut.
Maljković rent richting de bal. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski passt de bal zonder na te denken. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti schiet op doel. Truuver bokst de bal weg.

14e minuut.
Maljković rent richting de bal. Saareleht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maljković raakt geblesseerd tijdens het duel. Bondanza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Palčinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Palčinský met een sublieme pass. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski draait met de bal, schiet en ... Truuver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Rannaküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maljković rent richting de bal. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 3:0

19e minuut.
Wanatowski geeft een hoge lob. Rannaküla heeft problemen om de bal te vangen. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel. Truuver probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mąka onderschept slim de pass. Mąka probeert naar een medespeler te passen. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Truuver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 4:0

25e minuut.
Pauri passt de bal zonder na te denken. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg passt de bal met de wreef. Kangur rent richting de bal. Kangur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bondanza met een sublieme pass. Lorenberg geeft een hoge lob. Mølgaard onderschept slim de pass. Truuver geeft de bal voor. Daar is Kubadinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Truuver zal de hoekschop nemen. Kangur is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klungelig pakt Macsali de bal. Macsali geeft een lange en hoge pass. Maljković is nu in balbezit. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Truuver probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Võti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti onderschept slim de pass. Zanchetti geeft de bal voor. Maljković rent richting de bal. Maljković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 5:0

38e minuut.
Hannus verovert de bal door een tackle van achteren. Kubadinski geeft de bal voor. Maljković rent richting de bal. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 48%, Manchester United 52%.
FC Missing - Manchester United 6:0

52e minuut.
Mølgaard rent richting de bal. Mølgaard geeft een lange en hoge pass. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Truuver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 7:0

54e minuut.
Macsali rent richting de bal. Macsali geeft een hoge lob. Võti onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palčinský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Truuver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maljković springt en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maljković springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 8:0

56e minuut.
Hannus rent richting de bal. Palčinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Palčinský passt de bal zonder na te denken. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Truuver bokst de bal weg.

61e minuut.
Lorenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenberg geeft de bal voor. Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsoberg schiet op doel. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Bondanza is nu in balbezit. Bondanza passt de bal zonder na te denken. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti schiet op doel. Truuver probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 9:0

63e minuut.
Pauri passt de bal in één keer door. Rannaküla heeft problemen om de bal te vangen. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ... Truuver maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski probeert naar een medespeler te passen. Pauri geeft een hoge lob. Kangur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kangur haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Wanatowski geeft de bal voor. Maljković is nu in balbezit. Maljković passt de bal zonder na te denken. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ploompuu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Engel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Baylon de bal onder controle te krijgen. Macsali rent richting de bal. Macsali geeft een lange en hoge pass. Maljković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Missing - Manchester United 10:0

76e minuut.
Lorenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski geeft de bal voor. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Truuver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Inworp. Tehvo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Šogolj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Missing 42%, Manchester United 58%.
FC Missing - Manchester United 10:0