Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cockburn Raiders JK Karvased Kaalikad
wieners Tactiek liiga 352
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 68.9
solid Schieten formidable
solid Passen outstanding
solid Verdedigen very good


7e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kosznik stond buitenspel. Org maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Verlinden kopt de bal weg. Radolović geeft een lange en hoge pass. Říčka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Org rent richting de bal. Org geeft een hoge lob. Thuận Thành heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris geeft een lange en hoge pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:1

19e minuut.
Ülsepp verovert de bal door een tackle van achteren. Ülsepp speelt de bal door. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris geeft de bal voor. Říčka krijgt zijn hoofd ertegen. Pärn bokst de bal weg.

21e minuut.
Zolowski rent richting de bal. Verlinden onderschept slim de pass. Edmond legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Verlinden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ülsepp legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:2

23e minuut.
Ülsepp speelt de bal door. Lahesaar speelt de bal door. Radolović heeft problemen om de bal te vangen. Radolović geeft een hoge lob. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Radolović speelt de bal door. Verlinden rent richting de bal. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Järvsalu geeft een hoge lob. Solymosi is nu in balbezit. Solymosi passt de bal in één keer door. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 81%, JK Karvased Kaalikad 19%.
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:2

47e minuut.
Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp passt de bal met de wreef. Org rent richting de bal. Org schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dracena de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radolović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahesaar geeft de bal voor. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal. Pärn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Tsartsaris passt de bal zonder na te denken. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ülsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka rent richting de bal. Říčka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Klungelig pakt Dracena de bal. Org speelt de bal door. Ülsepp heeft problemen om de bal te vangen. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Verlinden is nu in balbezit. Ülsepp is nu in balbezit. Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lahesaar speelt de bal door. Radolović rent richting de bal. Radolović geeft een hoge lob. Říčka krijgt zijn hoofd ertegen. Pärn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lahesaar met de inworp. Radolović rent richting de bal. Radolović geeft een hoge lob. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen. Pärn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:3

70e minuut.
Org passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Thuận Thành rent richting de bal. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Org passt de bal met de wreef. Tsartsaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsartsaris probeert naar een medespeler te passen. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Pärn bokst de bal weg. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Pärn met een harde bal richting middenveld. Kosznik kopt de bal weg. Heynen is nu in balbezit. Reiman verovert de bal door een tackle van achteren. Reiman draait met de bal, schiet en ... Crăciunoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

76e minuut.
Klungelig pakt Verlinden de bal. Siwek begaat een overtreding. Verlinden is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lahesaar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tsartsaris rent richting de bal. Tsartsaris speelt de bal door. Říčka rent richting de bal. Říčka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:4

82e minuut.
Lahesaar kopt de bal weg. Ülsepp rent richting de bal. Ülsepp probeert naar een medespeler te passen. Říčka is nu in balbezit. Říčka draait met de bal, schiet en ... Pärn bokst de bal weg. Verlinden springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:5

88e minuut.
Tsartsaris met een sublieme pass. Daar is Říčka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edmond legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Říčka raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ülsepp neemt zijn aanloop. Pärn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Org speelt de bal door. Mihkelson probeert naar een medespeler te passen. Org geeft de bal voor. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Verlinden is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cockburn Raiders 80%, JK Karvased Kaalikad 20%.
Cockburn Raiders - JK Karvased Kaalikad 0:6