Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kivikalm FC Missing
kohuke Tactiek New
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
24 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 50.4
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Maljković is nu in balbezit. Salm met een sublieme pass. Daar is Mølgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumiste rent richting de bal. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 1:0

9e minuut.
Palčinský probeert naar een medespeler te passen. Maljković is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lyons. Lyons krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện geeft een lange en hoge pass. Pärna is nu in balbezit. Pärna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 2:0

16e minuut.
Klungelig pakt Mihklimäe de bal. Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Gilicz is nu in balbezit. Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Maljković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Lyons geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ventsel de bal onder controle te krijgen. Kubadinski speelt de bal door. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mąka passt de bal zonder na te denken. Daar is Mølgaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste schiet op doel. Mardan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 3:0

26e minuut.
Ventsel is nu in balbezit. Ventsel passt de bal in één keer door. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 4:0

28e minuut.
Filipko geeft de bal voor. Baylon probeert de bal aan de voet te houden. Lumiste is nu in balbezit. Ventsel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventsel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lumiste rent richting de bal. Lumiste passt de bal in één keer door. Pärna is nu in balbezit. Pärna schiet op doel. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 5:0

36e minuut.
Gia Thiện geeft een lange en hoge pass. Ventsel kopt de bal weg. Pärna is nu in balbezit. Pärna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 6:0

37e minuut.
Ventsel rent richting de bal. Zanchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanchetti passt de bal zonder na te denken. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Maljković verovert de bal door een tackle van achteren. Bondanza rent richting de bal. Bondanza probeert naar een medespeler te passen. Zanchetti rent richting de bal. Zanchetti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vaikla komt het veld opgelopen. Paadi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 49%, FC Missing 51%.
Kivikalm - FC Missing 6:0

49e minuut.
Gilicz geeft de bal voor. Pärna controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Palčinský neemt vlug de vrije trap. Maljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Salm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Mardan speelt de bal door. Wanatowski kopt de bal weg. Lyons rent richting de bal. Maljković onderschept slim de pass. Maljković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Macsali bereikt de bal nog maar net als eerste. Macsali passt de bal met de wreef. Zanchetti rent richting de bal. Maljković rent richting de bal. Maljković schiet op doel. Salm bokst de bal weg.

56e minuut.
Kubadinski geeft de bal voor. Wanatowski kopt de bal weg. Paadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maljković onderschept slim de pass. Maljković haalt uit met een fantastische trap. Salm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Filipko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Filipko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipko passt de bal in één keer door. Vaikla is nu in balbezit. Vaikla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Filipko probeert naar een medespeler te passen. Paul speelt de bal door. Pärna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 7:0

67e minuut.
Inworp. Ploompuu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Ploompuu rent richting de bal. Ploompuu passt de bal met de wreef. Macsali geeft de bal voor. Wanatowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kubadinski is nu in balbezit. Gia Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Gia Thiện speelt de bal door. Vaikla rent richting de bal. Vaikla schiet op doel. Mardan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pärna geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ploompuu de bal onder controle te krijgen. Bondanza is nu in balbezit. Lumiste verovert de bal door een tackle van achteren. Lumiste draait met de bal, schiet en ... Mardan bokst de bal weg.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tehvo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Kubadinski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filipko neemt de hoekschop. Lumiste maakt een snoekduik en kopt de bal. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

79e minuut.
Paul rent richting de bal. Paul passt de bal zonder na te denken. Lumiste heeft problemen om de bal te vangen. Lumiste haalt uit met een fantastische trap. Mardan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 8:0

80e minuut.
Šogolj komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lyons probeert de bal met de borst te controleren. Salm speelt de bal door. Vaikla kopt de bal weg. Lumiste rent richting de bal. Lumiste schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kivikalm - FC Missing 9:0

83e minuut.
Lumiste onderschept slim de pass. Lumiste passt de bal in één keer door. Gia Thiện is nu in balbezit. Lumiste bereikt de bal nog maar net als eerste. Lumiste draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kivikalm 45%, FC Missing 55%.
Kivikalm - FC Missing 9:0