Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:04
  • Competitiewedstrijd: Divisjon II.03
  • Stadion: Underworld
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 30718
Underworld Knights FC Tallin Mets
K-442 Tactiek üks
55% Balbezit 45%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 28.4
incredible Schieten weak
excellent Passen poor
good Verdedigen weak


3e minuut.
Ngọc Hải rent richting de bal. Ngọc Hải speelt de bal door. Troch probeert naar een medespeler te passen. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Klungelig pakt Tarvast de bal. Tarvast geeft de bal voor. Chaburski rent richting de bal. Platas onderschept slim de pass. Platas schiet op doel. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Topçuoğlu geeft een hoge lob. Troch heeft problemen om de bal te vangen. Wendt kopt de bal weg. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 1:0

9e minuut.
Gonnet geeft een lange en hoge pass. Noorsalu heeft problemen om de bal te vangen. Platas is nu in balbezit. Platas schiet op doel. Treial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 2:0

11e minuut.
Platas verovert de bal door een tackle van achteren. Chaburski rent richting de bal. Platas onderschept slim de pass. Platas haalt uit met een fantastische trap. Treial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 3:0

14e minuut.
Gonnet rent richting de bal. Gonnet geeft een hoge lob. Chaburski kopt de bal weg. Tarvast geeft een hoge lob. Platas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Raist rent richting de bal. Tarvast onderschept slim de pass. Tarvast passt de bal in één keer door. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap. Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Trzepieciński geeft de bal voor. Troch kopt de bal weg. Gonnet rent richting de bal. Platas rent richting de bal. Platas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 4:0

18e minuut.
Hoyos speelt de bal door. Daar is Troch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troch passt de bal zonder na te denken. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ngọc Hải passt de bal met de wreef. Platas is nu in balbezit. Noorsalu verovert de bal door een tackle van achteren. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Platas kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarvast de bal. Tarvast passt de bal in één keer door. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Gonnet geeft een lange en hoge pass. Platas rent richting de bal. Platas draait met de bal, schiet en ... Treial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 5:0

29e minuut.
Wendt rent richting de bal. Gulácsy verovert de bal door een tackle van achteren. Gulácsy passt de bal met de wreef. Platas rent richting de bal. Platas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Tarvast onderschept slim de pass. Tarvast met een sublieme pass. Platas heeft problemen om de bal te vangen. Platas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 6:0

34e minuut.
Tarvast kopt de bal weg. Platas is nu in balbezit. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 7:0

38e minuut.
Treial met een sublieme pass. Hoyos kopt de bal weg. Raist heeft problemen om de bal te vangen. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ... Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Tarvast met de inworp. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet passt de bal met de wreef. Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platas schiet op doel. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 8:0

43e minuut.
Amariei trapt de bal weg. Troch kopt de bal weg. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet rent richting de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Treial trapt de bal weg. Troch speelt de bal door. Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 17%, Tallin Mets 83%.
Underworld Knights FC - Tallin Mets 8:0

46e minuut.
Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra geeft een lange en hoge pass. Tarvast kopt de bal weg. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 9:0

48e minuut.
Troch heeft problemen om de bal te vangen. Troch speelt de bal door. Tarvast is nu in balbezit. Tarvast geeft een hoge lob. Platas maakt een snoekduik en kopt de bal. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 10:0

50e minuut.
Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini met een sublieme pass. Platas is nu in balbezit. Gonnet rent richting de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 11:0

54e minuut.
Troch speelt de bal door. Gonnet rent richting de bal. Gonnet passt de bal zonder na te denken. Chaburski met een sublieme pass. Klungelig pakt Platas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 12:0

55e minuut.
Doeltrap. Chaburski trapt de bal weg. Trzepieciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Mezenga de bal. Mezenga met een sublieme pass. Kirilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Klungelig pakt Troch de bal. Raist probeert naar een medespeler te passen. Troch met een sublieme pass. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 13:0

60e minuut.
Troch passt de bal met de wreef. Tarvast rent richting de bal. Tarvast geeft de bal voor. Platas krijgt zijn hoofd ertegen. Treial werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Troch speelt de bal door. Daar is Tarvast, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raist is nu in balbezit. Tarvast onderschept slim de pass. Tarvast geeft een lange en hoge pass. Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 14:0

66e minuut.
Gamarra speelt de bal door. Tarvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvast met een sublieme pass. Hoyos rent richting de bal. Hoyos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Troch kopt de bal weg. Platas rent richting de bal. Platas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tarvast de bal. Tarvast geeft een hoge lob. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Platas rent richting de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 15:0

68e minuut.
Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gonnet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoyos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gonnet is nu in balbezit. Topçuoğlu is nu in balbezit. Gonnet onderschept slim de pass. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Treial probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 16:0

73e minuut.
Troch probeert naar een medespeler te passen. Tarvast rent richting de bal. Klungelig pakt Tarvast de bal. Tarvast geeft een hoge lob. Platas krijgt zijn hoofd ertegen. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Hoyos kopt de bal weg. Tarvast speelt de bal door. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Platas onderschept slim de pass. Platas passt de bal in één keer door. Tarvast rent richting de bal. Tarvast geeft een lange en hoge pass. Platas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 17:0

77e minuut.
Trzepieciński is nu in balbezit. Trzepieciński passt de bal in één keer door. Lazzarini rent richting de bal. Bachelier verovert de bal door een tackle van achteren. Bachelier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Raist de bal. Tarvast is nu in balbezit. Tarvast met een sublieme pass. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 18:0

83e minuut.
Troch probeert de bal aan de voet te houden. Troch speelt de bal door. Platas is nu in balbezit. Platas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Noorsalu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gamarra neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gonnet de bal. Gonnet haalt uit met een fantastische trap. Treial bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - Tallin Mets 19:0

84e minuut.
Ngọc Hải probeert naar een medespeler te passen. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamarra met een sublieme pass. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel. Treial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gamarra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gonnet krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 13%, Tallin Mets 87%.
Underworld Knights FC - Tallin Mets 19:0