Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC 0 Shots on goal Harju jk
esimene Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Lucius verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Tsouridis speelt de bal door. Treffinger is nu in balbezit. Treffinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu passt de bal met de wreef. Printsmann rent richting de bal. Printsmann geeft de bal voor. Treffinger krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vink kopt de bal weg. Nuut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bercu met een sublieme pass. Trí Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Dũng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - Harju jk 1:0

37e minuut.
Räni speelt de bal door. Bercu is nu in balbezit. Bercu speelt de bal door. Treffinger rent richting de bal. Treffinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 0 Shots on goal 38%, Harju jk 62%.
FC 0 Shots on goal - Harju jk 1:0

53e minuut.
Tsouridis speelt de bal door. Treffinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Räni is nu in balbezit. Treffinger onderschept slim de pass. Treffinger geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - Harju jk 2:0

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biedrzycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rainio met een sublieme pass. Bercu is nu in balbezit. Bercu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Trí Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Trí Dũng is nu in balbezit. Trí Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - Harju jk 3:0

66e minuut.
Tsouridis is nu in balbezit. Tsouridis probeert naar een medespeler te passen. Treffinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Treffinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Äärmaa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - Harju jk 4:0

69e minuut.
Puussaar controleert de bal met de borst. Bercu met een sublieme pass. Klungelig pakt Räni de bal. Trí Dũng is nu in balbezit. Trí Dũng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Lucius geeft een lange en hoge pass. Tsouridis kopt de bal weg. Daar is Trí Dũng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsouridis is nu in balbezit. Tsouridis geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC 0 Shots on goal - Harju jk 5:0

79e minuut.
Biedrzycki geeft een lange en hoge pass. Maasikas kan de bal niet met de borst controleren. Bercu probeert naar een medespeler te passen. Trí Dũng is nu in balbezit. Trí Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC 0 Shots on goal 34%, Harju jk 66%.
FC 0 Shots on goal - Harju jk 5:0