Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manchester United Väravavahtide Keskkool
new shoes II Tactiek karikas
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
36.6 gemiddelde waardering 51.2
poor Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen adequate


6e minuut.
Engel passt de bal zonder na te denken. Võti is nu in balbezit. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:1

7e minuut.
Daniel passt de bal zonder na te denken. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Evart krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

10e minuut.
Sanzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ... Truuver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:2

11e minuut.
Truuver met een sublieme pass. Daar is Hannus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Truuver bokst de bal weg. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni speelt de bal door. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:3

12e minuut.
Klungelig pakt Pauri de bal. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Saareleht is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Võti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft een lange en hoge pass. Cardoso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Juhani met de inworp. Kulikov met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Hannus is nu in balbezit. Cardoso verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Evart stond buitenspel. Lorenberg neemt vlug de vrije trap. Preemet kopt de bal weg. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Truuver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Evart rent richting de bal. Evart haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:4

30e minuut.
Daniel passt de bal zonder na te denken. Mõis rent richting de bal. Mõis geeft een lange en hoge pass. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft de bal voor. Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:5

37e minuut.
Kulikov kopt de bal weg. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso schiet op doel. Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Evart kopt de bal weg. Sanzogni rent richting de bal. Sanzogni passt de bal in één keer door. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Truuver verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Evart maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 77%, Väravavahtide Keskkool 23%.
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:5

46e minuut.
Prüüs komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is Cardoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardoso speelt de bal door. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart schiet op doel. Truuver werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:6

55e minuut.
Daniel geeft een hoge lob. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni met een sublieme pass. Cardoso heeft problemen om de bal te vangen. Cardoso schiet op doel. Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sanzogni neemt de hoekschop. Cardoso kopt de bal weg. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:7

68e minuut.
Sanzogni heeft problemen om de bal te vangen. Sanzogni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cardoso de bal. Cardoso schiet op doel. Truuver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kulikov met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanzogni de bal. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart schiet op doel. Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Evart is nu in balbezit. Evart draait met de bal, schiet en ... Truuver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:8

77e minuut.
Pauri met een sublieme pass. Evart is nu in balbezit. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Truuver maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:9

79e minuut.
Kulikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulikov speelt de bal door. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni geeft een hoge lob. Cardoso springt en kopt de bal. Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Juhani met de inworp. Kulikov probeert naar een medespeler te passen. Evart bereikt de bal nog maar net als eerste. Evart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Juhani geeft een hoge lob. Daar is Sanzogni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanzogni passt de bal met de wreef. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Truuver kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Kulikov met een sublieme pass. Sanzogni is nu in balbezit. Sanzogni passt de bal met de wreef. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso schiet op doel. Truuver probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:10

88e minuut.
Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni probeert naar een medespeler te passen. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso schiet op doel. Truuver probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester United 65%, Väravavahtide Keskkool 35%.
Manchester United - Väravavahtide Keskkool 0:10