Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prooso United FC Cockburn Raiders
Uus attack Tactiek wieners
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 49.3
outstanding Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Gordo passt de bal zonder na te denken. Gilliam rent richting de bal. Gilliam geeft een hoge lob. Dzieciuch maakt een snoekduik en kopt de bal. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - Cockburn Raiders 1:0

4e minuut.
Kabrna passt de bal in één keer door. Gilliam rent richting de bal. Gilliam speelt de bal door. Klungelig pakt Gordo de bal. Gordo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Järvsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Couros verovert de bal door een tackle van achteren. Couros probeert naar een medespeler te passen. Gilliam geeft een lange en hoge pass. Dzieciuch krijgt zijn hoofd ertegen. Pärn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Gordo passt de bal met de wreef. Couros is nu in balbezit. Couros met een sublieme pass. Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch draait met de bal, schiet en ... Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siwek heeft problemen om de bal te vangen. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Couros rent richting de bal. Gordo is nu in balbezit. Gordo passt de bal in één keer door. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gilliam probeert naar een medespeler te passen. Haidl rent richting de bal. Haidl passt de bal in één keer door. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch draait met de bal, schiet en ... Pärn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Haidl is nu in balbezit. Haidl geeft de bal voor. Gilliam kopt de bal weg. Gordo is nu in balbezit. Gordo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kabrna passt de bal zonder na te denken. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihkelson. Mihkelson krijgt een gele kaart. Gordo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gilliam zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gordo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Couros rent richting de bal. Met opzet legt Dracena zijn tegenspeler op de grond. Couros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Couros kan niet meer verder spelen. Santos komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kekseler met een harde bal richting middenveld. Santos rent richting de bal. Santos speelt de bal door. Daar is Dzieciuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieciuch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Siwek geeft een hoge lob. Reiman is nu in balbezit. Tsanakas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reiman raakt geblesseerd tijdens het duel. Kannela wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prooso United FC 32%, Cockburn Raiders 68%.
Prooso United FC - Cockburn Raiders 1:0

55e minuut.
Kabrna geeft de bal voor. Siwek kopt de bal weg. Haidl is nu in balbezit. Haidl geeft de bal voor. Gordo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kannela probeert de bal met de borst te controleren. Kannela geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cseh de bal onder controle te krijgen. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch geeft een lange en hoge pass. Gordo heeft problemen om de bal te vangen. Gordo schiet op doel. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - Cockburn Raiders 2:0

66e minuut.
Gordo passt de bal in één keer door. Gilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilliam speelt de bal door. Gordo rent richting de bal. Gordo schiet op doel. Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Haidl neemt de hoekschop. Dzieciuch kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna rent richting de bal. Kabrna geeft een lange en hoge pass. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo draait met de bal, schiet en ... Pärn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Drobňák geeft een hoge lob. Gilliam kopt de bal weg. Gordo is nu in balbezit. Gordo haalt uit met een fantastische trap. Pärn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prooso United FC - Cockburn Raiders 3:0

87e minuut.
Cseh geeft een hoge lob. Thuận Thành is nu in balbezit. Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch haalt uit met een fantastische trap. Pärn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pärn speelt de bal door. Kosznik kopt de bal weg. Klungelig pakt Drobňák de bal. Reiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiman draait met de bal, schiet en ... Kekseler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prooso United FC 37%, Cockburn Raiders 63%.
Prooso United FC - Cockburn Raiders 3:0