Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tallin Mets Prooso United FC
üks Tactiek Uus attack
46% Balbezit 54%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 57.1
weak Schieten outstanding
poor Passen excellent
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Santos onderschept slim de pass. Santos geeft een lange en hoge pass. Daar is Noorsalu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Haidl heeft problemen om de bal te vangen. Haidl geeft een hoge lob. Noorsalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Gordo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cseh controleert de bal met de borst. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseh met een sublieme pass. Gordo is nu in balbezit. Gordo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Chaburski kan de bal niet met de borst controleren. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch haalt uit met een fantastische trap. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Klungelig pakt Ngọc Hải de bal. Santos is nu in balbezit. Ngọc Hải begaat een overtreding. Santos raakt geblesseerd tijdens het duel. Santos komt bij de bal en schiet. Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:1

10e minuut.
Santos kopt de bal weg. Gordo rent richting de bal. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Gordo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Dzieciuch de bal. Mezenga is nu in balbezit. Mezenga passt de bal met de wreef. Gordo rent richting de bal. Gordo schiet op doel. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

18e minuut.
Kabrna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabrna passt de bal met de wreef. Santos rent richting de bal. Santos passt de bal zonder na te denken. Gordo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:3

22e minuut.
Gordo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gilliam de bal. Gilliam geeft de bal voor. Daar is Dzieciuch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieciuch schiet op doel. Treial bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:4

28e minuut.
Gilliam kopt de bal weg. Noorsalu heeft problemen om de bal te vangen. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:5

31e minuut.
Haidl is nu in balbezit. Daar is Haidl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haidl geeft een lange en hoge pass. Gilliam heeft problemen om de bal te vangen. Gilliam schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cseh passt de bal zonder na te denken. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos met een sublieme pass. Gilliam is nu in balbezit. Gilliam draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch schiet op doel. Topçuoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:6

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Haidl zal de hoekschop nemen. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch schiet op doel. Treial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:7

40e minuut.
Daar is Tsanakas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzepieciński speelt de bal door. Haidl met een sublieme pass. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch schiet op doel. Treial verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gordo rent richting de bal. Gordo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:8

41e minuut.
Wendt rent richting de bal. Gordo verovert de bal door een tackle van achteren. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch draait met de bal, schiet en ... Chaburski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Treial bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:9

43e minuut.
Santos rent richting de bal. Santos geeft de bal voor. Gordo is nu in balbezit. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:10

45e minuut.
Gilliam is nu in balbezit. Gilliam passt de bal in één keer door. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo haalt uit met een fantastische trap. Noorsalu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallin Mets 83%, Prooso United FC 17%.
Tallin Mets - Prooso United FC 0:10

48e minuut.
Haidl rent richting de bal. Haidl passt de bal met de wreef. Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch schiet op doel. Treial werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:11

50e minuut.
Cseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Cseh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Raist de bal. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Santos met een sublieme pass. Gilliam is nu in balbezit. Gilliam geeft een hoge lob. Gordo rent richting de bal. Gordo haalt uit met een fantastische trap. Treial probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noorsalu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Amariei kopt de bal weg. Kabrna probeert naar een medespeler te passen. Haidl heeft problemen om de bal te vangen. Haidl geeft de bal voor. Gordo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tsanakas passt de bal met de wreef. Haidl is nu in balbezit. Haidl geeft een hoge lob. Gordo maakt een snoekduik en kopt de bal. Treial maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:12

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Treial trapt de bal weg. Santos probeert naar een medespeler te passen. Gordo heeft problemen om de bal te vangen. Gordo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Wendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabrna speelt de bal door. Gilliam is nu in balbezit. Gilliam geeft een hoge lob. Dzieciuch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Klungelig pakt Gilliam de bal. Gilliam passt de bal zonder na te denken. Santos speelt de bal door. Haidl is nu in balbezit. Haidl geeft een lange en hoge pass. Treial kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gordo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:13

82e minuut.
Roganović speelt de bal door. Raist rent richting de bal. Kabrna onderschept slim de pass. Kabrna geeft een hoge lob. Dzieciuch maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kabrna geeft de bal voor. Daar is Chaburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieciuch rent richting de bal. Dzieciuch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tallin Mets - Prooso United FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tallin Mets 70%, Prooso United FC 30%.
Tallin Mets - Prooso United FC 0:14