Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC MUFAFA Rebased
takka Tactiek 442
64% Balbezit 36%
28% Spel op eigen helft 72%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 24.5
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Birlea met een sublieme pass. Páramos rent richting de bal. Metsallik verovert de bal door een tackle van achteren. Ertelemez onderschept slim de pass. Ertelemez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sammul trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Metsallik de bal. Páramos is nu in balbezit. Páramos schiet op doel. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Harri is nu in balbezit. Harri geeft de bal voor. Páramos kopt de bal weg. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Aviles geeft een hoge lob. Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Páramos passt de bal met de wreef. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Sammul trapt de bal weg. Metsallik kopt de bal weg. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Birlea met een sublieme pass. Libanês is nu in balbezit. Libanês passt de bal in één keer door. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 1:0

27e minuut.
de Brauwer met een sublieme pass. Páramos is nu in balbezit. Páramos passt de bal met de wreef. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez draait met de bal, schiet en ... Sammul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Páramos geeft een hoge lob. Ertelemez kopt de bal weg. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez draait met de bal, schiet en ... Sammul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 2:0

29e minuut.
Taarmees speelt de bal door. Klungelig pakt Metsallik de bal. Soo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez onderschept slim de pass. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Birlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birlea probeert naar een medespeler te passen. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap. Riibak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 3:0

35e minuut.
Riibak geeft de bal voor. Inworp. Libanês zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Páramos rent richting de bal. Páramos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ertelemez is nu in balbezit. Soo is nu in balbezit. Ertelemez onderschept slim de pass. Ertelemez schiet op doel. Sammul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos passt de bal zonder na te denken. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 26%, Rebased 74%.
WC MUFAFA - Rebased 4:0

47e minuut.
Birlea speelt de bal door. de Brauwer met een sublieme pass. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 5:0

48e minuut.
Taarmees passt de bal zonder na te denken. Inworp. Birlea met de inworp. Páramos controleert de bal met de borst. Páramos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Soo is nu in balbezit. Páramos onderschept slim de pass. Páramos passt de bal met de wreef. Ertelemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
de Brauwer probeert naar een medespeler te passen. Páramos kan de bal niet met de borst controleren. Soo rent richting de bal. de Brauwer onderschept slim de pass. de Brauwer haalt uit met een fantastische trap. Sammul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kiviloo is nu in balbezit. Páramos onderschept slim de pass. Páramos geeft een lange en hoge pass. Ertelemez rent richting de bal. Ertelemez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Libanês speelt de bal door. Birlea rent richting de bal. Birlea passt de bal zonder na te denken. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap. Sammul bokst de bal weg.

66e minuut.
Metsallik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Libanês rent richting de bal. Libanês passt de bal in één keer door. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 6:0

70e minuut.
Páramos is nu in balbezit. Riibak is nu in balbezit. Páramos onderschept slim de pass. Páramos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer speelt de bal door. Mäger verovert de bal door een tackle van achteren. Ertelemez is nu in balbezit. Ertelemez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ertelemez is nu in balbezit. Riibak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riibak krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Páramos passt de bal met de wreef. Ertelemez rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Mäger ... Strafschop! Ertelemez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ertelemez kan niet meer verder spelen. Passatore komt het veld opgelopen. Páramos legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sammul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 7:0

77e minuut.
Libanês is nu in balbezit. Libanês met een sublieme pass. Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 8:0

80e minuut.
Metsallik is nu in balbezit. Birlea verovert de bal door een tackle van achteren. Birlea geeft een hoge lob. Páramos rent richting de bal. Páramos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Páramos rent richting de bal. Páramos met een sublieme pass. Riibak verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Passatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Birlea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Páramos de bal. Páramos passt de bal met de wreef. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Toomjõe bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos onderschept slim de pass. Páramos met een sublieme pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Libanês bereikt de bal nog maar net als eerste. Libanês passt de bal zonder na te denken. Soo is nu in balbezit. Páramos onderschept slim de pass. Páramos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Rebased 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 29%, Rebased 71%.
WC MUFAFA - Rebased 9:0