Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanamõisa Vanurid Värvilised Tähed
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kirsaar passt de bal in één keer door. Kroonsepp rent richting de bal. Kroonsepp geeft een hoge lob. Kannes rent richting de bal. Kannes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kirsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõõrumaa verovert de bal door een tackle van achteren. Sõõrumaa geeft een hoge lob. Daar is Nõges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõges haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Reimann rent richting de bal. Kannes onderschept slim de pass. Aasamäe rent richting de bal. Kirsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Männimets de bal. Kroonsepp is nu in balbezit. Kroonsepp passt de bal in één keer door. Kannes is nu in balbezit. Kannes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nõges bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroonsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõges verovert de bal door een tackle van achteren. Nõges schiet op doel. Daar is Rõõmus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanamõisa Vanurid 44%, Värvilised Tähed 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vanamõisa Vanurid - Värvilised Tähed 0:0

48e minuut.
Mägisoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reimann probeert naar een medespeler te passen. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsaar rent richting de bal. Kirsaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Maimets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiviselg is nu in balbezit. Männimets begaat een overtreding. Männimets krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Helleste rent richting de bal. Helleste probeert naar een medespeler te passen. Lääne is nu in balbezit. Katelsepp is nu in balbezit. Katelsepp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mägisoo passt de bal met de wreef. Männimets is nu in balbezit. Männimets passt de bal zonder na te denken. Nõges bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõges draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - Värvilised Tähed 1:0

66e minuut.
Sõõrumaa rent richting de bal. Sõõrumaa geeft een lange en hoge pass. Rõõmus kan de bal niet met de borst controleren. Männimets bereikt de bal nog maar net als eerste. Männimets schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maimets met de inworp. Männimets controleert de bal met de borst. Männimets geeft de bal voor. Rõõmus heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - Värvilised Tähed 2:0

80e minuut.
Sõõrumaa is nu in balbezit. Kroonsepp onderschept slim de pass. Kroonsepp passt de bal in één keer door. Kannes is nu in balbezit. Kannes draait met de bal, schiet en ... Kukk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Vooremaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vooremaa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Helleste de bal onder controle te krijgen. Nõges is nu in balbezit. Nõges schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - Värvilised Tähed 3:0

85e minuut.
Helleste geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vooremaa met een snelle inworp. Männimets kan de bal niet met de borst controleren. Männimets geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - Värvilised Tähed 4:0

87e minuut.
Reimann geeft een hoge lob. Nõges is nu in balbezit. Nõges passt de bal in één keer door. Männimets heeft problemen om de bal te vangen. Männimets schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanamõisa Vanurid 39%, Värvilised Tähed 61%.
Vanamõisa Vanurid - Värvilised Tähed 4:0