Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MC Jänesed Levadia Baltic
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.2
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Sõna rent richting de bal. Tulp verovert de bal door een tackle van achteren. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Möldre kopt de bal weg. Mandre heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
MC Jänesed - Levadia Baltic 1:0

34e minuut.
Sõna kopt de bal weg. Piirsalu is nu in balbezit. Met opzet legt Lind zijn tegenspeler op de grond. Lind is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Piirsalu speelt de bal door. Teeveer is nu in balbezit. Tiidemann rent richting de bal. Teeveer verovert de bal door een tackle van achteren. Teeveer haalt uit met een fantastische trap. Terav bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Jänesed 64%, Levadia Baltic 36%.
MC Jänesed - Levadia Baltic 1:0

54e minuut.
Joll rent richting de bal. Joll speelt de bal door. Rääk geeft de bal voor. Mandre is nu in balbezit. Mandre haalt uit met een fantastische trap. Maríusson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Primanin passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Joll de bal onder controle te krijgen. Saadla rent richting de bal. Teeveer is nu in balbezit. Teeveer draait met de bal, schiet en ... Terav probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Hüva geeft een hoge lob. Mandre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leik. Leik krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MC Jänesed 58%, Levadia Baltic 42%.
MC Jänesed - Levadia Baltic 1:0