Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WC MUFAFA Raudsed Mungad
algajad väljal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
44 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 18.5
excellent Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Põldsam met een sublieme pass. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
de Brauwer speelt de bal door. Marinov is nu in balbezit. Marinov met een sublieme pass. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Kraps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Tampuu met een sublieme pass. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 1:0

8e minuut.
Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Tampuu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Páramos zal de hoekschop nemen. Kraps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keigla kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Páramos zal de hoekschop nemen. Huszcza springt en kopt de bal. Kraps bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 2:0

20e minuut.
Põldsam is nu in balbezit. de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer passt de bal in één keer door. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
de Brauwer kan de bal niet met de borst controleren. de Brauwer met een sublieme pass. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Smojver kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Passatore de bal onder controle te krijgen. Passatore met een sublieme pass. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza schiet op doel. Paal!

29e minuut.
Keigla geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Passatore is nu in balbezit. Passatore geeft een lange en hoge pass. Paal! Kraps probeert wanhopig de bal te grijpen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Maks geeft een lange en hoge pass. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer geeft de bal voor. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Kraps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 3:0

36e minuut.
Marinov met de inworp. Passatore rent richting de bal. Passatore probeert naar een medespeler te passen. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 4:0

38e minuut.
Klungelig pakt Huszcza de bal. Hiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore onderschept slim de pass. Passatore schiet op doel. Kraps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 5:0

40e minuut.
Marinov speelt de bal door. Passatore speelt de bal door. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ... Kraps werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Doeltrap. Keigla met een harde bal richting middenveld. de Brauwer kopt de bal weg. Klungelig pakt Marinov de bal. Marinov geeft een lange en hoge pass. Kraps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 15%, Raudsed Mungad 85%.
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 5:0

49e minuut.
de Brauwer rent richting de bal. de Brauwer met een sublieme pass. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Maks de bal. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Marinov haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Kraps trapt de bal weg. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 6:0

56e minuut.
Passatore rent richting de bal. Passatore geeft een hoge lob. Keigla kan de bal niet met de borst controleren. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 7:0

58e minuut.
Põldsam heeft problemen om de bal te vangen. Põldsam speelt de bal door. Hiis rent richting de bal. Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza met een sublieme pass. Manusovich rent richting de bal. Manusovich geeft een lange en hoge pass. Huszcza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 8:0

61e minuut.
Marinov speelt de bal door. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore rent richting de bal. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kraps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 9:0

64e minuut.
Smojver is nu in balbezit. Urb rent richting de bal. Urb passt de bal zonder na te denken. Määrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Määrits draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Huszcza de bal. Passatore is nu in balbezit. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tampuu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Graczyk komt het veld opgelopen. Páramos neemt de hoekschop. Põldsam heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 10:0

68e minuut.
de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer met een sublieme pass. Daar is Passatore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 11:0

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Maks de bal onder controle te krijgen. Huszcza rent richting de bal. Keigla verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore onderschept slim de pass. Passatore schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Manusovich kopt de bal weg. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põldsam bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
de Brauwer passt de bal in één keer door. Marinov is nu in balbezit. Marinov probeert naar een medespeler te passen. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel. Kraps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos passt de bal met de wreef. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel. Kraps werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore rent richting de bal. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Siedłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedłowski met een sublieme pass. Páramos rent richting de bal. Páramos geeft een hoge lob. Huszcza springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 12:0

90e minuut.
Siedłowski geeft een lange en hoge pass. Marinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinov probeert naar een medespeler te passen. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WC MUFAFA 16%, Raudsed Mungad 84%.
WC MUFAFA - Raudsed Mungad 13:0