Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vanamõisa Vanurid WC MUFAFA
Normal Tactiek algajad väljal
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 52.5
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Klungelig pakt Smojver de bal. Smojver speelt de bal door. Marinov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Doeltrap. Kukk trapt de bal weg. Manusovich kopt de bal weg. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:1

5e minuut.
Manusovich passt de bal zonder na te denken. de Brauwer bereikt de bal nog maar net als eerste. de Brauwer speelt de bal door. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Passatore is nu in balbezit. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore is nu in balbezit. Huszcza rent richting de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kukk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Páramos heeft problemen om de bal te vangen. Páramos geeft een hoge lob. Marinov kopt de bal weg. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:2

10e minuut.
de Brauwer passt de bal met de wreef. Daar is Páramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páramos speelt de bal door. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kukk trapt de bal weg van het doel. Marinov kopt de bal weg. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Ridali de bal. Huszcza rent richting de bal. Ridali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ridali krijgt een gele kaart. Huszcza raakt geblesseerd tijdens het duel. Manusovich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Huszcza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Kukk met een harde bal richting middenveld. de Brauwer kopt de bal weg. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Passatore probeert de bal aan de voet te houden. Páramos is nu in balbezit. Páramos draait met de bal, schiet en ... Kukk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Marinov geeft een hoge lob. Huszcza rent richting de bal. Huszcza schiet op doel. Kukk probeert wanhopig de bal te grijpen. Aasamäe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:4

24e minuut.
Siedłowski passt de bal zonder na te denken. Passatore rent richting de bal. Passatore speelt de bal door. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Huszcza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Aasamäe verovert de bal door een tackle van achteren. Ridali rent richting de bal. Manusovich verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:5

28e minuut.
Páramos passt de bal met de wreef. Huszcza heeft problemen om de bal te vangen. Passatore is nu in balbezit. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:6

30e minuut.
Ridali is nu in balbezit. Männimets bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huszcza. Männimets wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

37e minuut.
Manusovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Toomjõe de bal. Huszcza rent richting de bal. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Kukk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:7

39e minuut.
de Brauwer passt de bal met de wreef. Marinov is nu in balbezit. Marinov passt de bal met de wreef. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:8

40e minuut.
Marinov is nu in balbezit. Marinov geeft de bal voor. Lääne probeert de bal aan de voet te houden. Passatore is nu in balbezit. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:9

42e minuut.
de Brauwer geeft een lange en hoge pass. Huszcza rent richting de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore schiet op doel. Kukk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:10

43e minuut.
Marinov met een sublieme pass. Klungelig pakt Huszcza de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore draait met de bal, schiet en ... Kukk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanamõisa Vanurid 81%, WC MUFAFA 19%.
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:11

46e minuut.
Passatore passt de bal in één keer door. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sõõrumaa rent richting de bal. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:12

48e minuut.
Marinov probeert naar een medespeler te passen. Passatore rent richting de bal. Passatore probeert naar een medespeler te passen. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Passatore rent richting de bal. Passatore geeft een hoge lob. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Sõõrumaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Inworp. Páramos met de inworp. Ridali bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore verovert de bal door een tackle van achteren. Passatore geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
de Brauwer kopt de bal weg. Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sõõrumaa rent richting de bal. Huszcza verovert de bal door een tackle van achteren. Huszcza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:13

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kukk trapt de bal weg. Marinov kopt de bal weg. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Huszcza rent richting de bal. Huszcza passt de bal zonder na te denken. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:14

63e minuut.
Marinov is nu in balbezit. Lääne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marinov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Brauwer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Huszcza de bal. Huszcza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:15

67e minuut.
Mägisoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Manusovich met een sublieme pass. Mägisoo speelt de bal door. Huszcza rent richting de bal. Passatore is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Huszcza is nu in balbezit. Huszcza passt de bal met de wreef. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Toomjõe probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. de Brauwer met de inworp. Marinov is nu in balbezit. Marinov geeft een hoge lob. Huszcza maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Toomjõe trapt de bal weg van het doel. Marinov kopt de bal weg. Passatore rent richting de bal. Passatore geeft een lange en hoge pass. Kukk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Manusovich is nu in balbezit. Manusovich met een sublieme pass. Huszcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore haalt uit met een fantastische trap. Kukk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Manusovich speelt de bal door. Páramos rent richting de bal. Páramos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Passatore de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Huszcza de bal onder controle te krijgen. de Brauwer is nu in balbezit. de Brauwer passt de bal met de wreef. Passatore is nu in balbezit. Passatore schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Toomjõe geeft een hoge lob. Maimets kopt de bal weg. Sõõrumaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Passatore onderschept slim de pass. Passatore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:16

84e minuut.
Marinov passt de bal zonder na te denken. Huszcza is nu in balbezit. Passatore rent richting de bal. Passatore draait met de bal, schiet en ... Kukk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:17

89e minuut.
Huszcza passt de bal in één keer door. Marinov heeft problemen om de bal te vangen. Marinov geeft een lange en hoge pass. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Toomjõe probeert de bal aan de voet te houden. Manusovich met een sublieme pass. Sõõrumaa heeft problemen om de bal te vangen. Passatore rent richting de bal. Passatore haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vanamõisa Vanurid 87%, WC MUFAFA 13%.
Vanamõisa Vanurid - WC MUFAFA 0:18