Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raudsed Mungad Jalgpallikool
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


19e minuut.
Kodres onderschept slim de pass. Kodres met een sublieme pass. Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver draait met de bal, schiet en ... Tampuu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudsed Mungad - Jalgpallikool 0:1

20e minuut.
Järvsoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Põldots onderschept slim de pass. Põldots geeft een hoge lob. Määrits is nu in balbezit. Määrits draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Hiis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Maks is nu in balbezit. Truuver onderschept slim de pass. Truuver haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tiits rent richting de bal. Loosaar begaat een overtreding. Tiits is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuulik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kers geeft een hoge lob. Hiis kopt de bal weg. Daar is Järvsoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Põldots rent richting de bal. Põldots schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tiits passt de bal zonder na te denken. Truuver rent richting de bal. Tampuu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Truuver is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kodres neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudsed Mungad 61%, Jalgpallikool 39%.
Raudsed Mungad - Jalgpallikool 0:1

50e minuut.
Kodres rent richting de bal. Truuver is nu in balbezit. Kodres is nu in balbezit. Truuver rent richting de bal. Truuver schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kraps met een harde bal richting middenveld. Tuulik kopt de bal weg. Klungelig pakt Keigla de bal. Truuver bereikt de bal nog maar net als eerste. Truuver haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudsed Mungad - Jalgpallikool 0:2

54e minuut.
Määrits passt de bal in één keer door. Metsala probeert naar een medespeler te passen. Hiis rent richting de bal. Truuver onderschept slim de pass. Truuver schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudsed Mungad - Jalgpallikool 0:3

59e minuut.
Urb bereikt de bal nog maar net als eerste. Urb geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tiits de bal. Määrits rent richting de bal. Määrits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudsed Mungad - Jalgpallikool 1:3

61e minuut.
Tuulik is nu in balbezit. Tuulik passt de bal zonder na te denken. Järvsoo probeert naar een medespeler te passen. Määrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Määrits schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kers geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urb met de inworp. Loosaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Loosaar geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Kiviselg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Taali probeert de bal aan de voet te houden. Määrits bereikt de bal nog maar net als eerste. Määrits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raudsed Mungad - Jalgpallikool 2:3

64e minuut.
Kers met een sublieme pass. Tuulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuulik passt de bal in één keer door. Paadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paadi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Hiis rent richting de bal. Hiis passt de bal zonder na te denken. Maks rent richting de bal. Truuver onderschept slim de pass. Truuver schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raudsed Mungad 59%, Jalgpallikool 41%.
Raudsed Mungad - Jalgpallikool 2:3