Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Värvilised Tähed Levadia Baltic
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Piirsalu geeft de bal voor. Kura is nu in balbezit. Kura schiet op doel. Nõlvak probeert de bal aan de voet te houden. Sikk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Värvilised Tähed - Levadia Baltic 0:1

17e minuut.
Kiviselg onderschept slim de pass. Vaarak geeft de bal voor. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannes draait met de bal, schiet en ... Maríusson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Värvilised Tähed - Levadia Baltic 1:1

21e minuut.
Rõõmus geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piirsalu met de inworp. Saadla heeft problemen om de bal te vangen. Saadla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nõlvak heeft problemen om de bal te vangen. Kiviselg bereikt de bal nog maar net als eerste. Teeveer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Teeveer krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Laarens geeft een lange en hoge pass. Igonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kura rent richting de bal. Kura geeft de bal voor. Piirsalu probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rõõmus rent richting de bal. Rõõmus geeft een hoge lob. Varul rent richting de bal. Kannes verovert de bal door een tackle van achteren. Kannes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roster heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maríusson speelt de bal door. Kiviselg rent richting de bal. Saadla schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saadla is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Leik speelt de bal door. Teeveer rent richting de bal. Daar is Teeveer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teeveer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rõõmus de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Värvilised Tähed 60%, Levadia Baltic 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Värvilised Tähed - Levadia Baltic 1:1

57e minuut.
Varul bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiviselg verovert de bal door een tackle van achteren. Kiviselg met een sublieme pass. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannes haalt uit met een fantastische trap. Maríusson bokst de bal weg.

66e minuut.
Varul rent richting de bal. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Varul geeft de bal voor. Vaarak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rõõmus rent richting de bal. Teeveer onderschept slim de pass. Teeveer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vaarak heeft problemen om de bal te vangen. Sooväli onderschept slim de pass. Sooväli met een sublieme pass. Teeveer rent richting de bal. Teeveer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kirsaar geeft de bal voor. Leik is nu in balbezit. Saaremäe schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Saaremäe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Värvilised Tähed 44%, Levadia Baltic 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Värvilised Tähed - Levadia Baltic 1:1