Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Värvilised Tähed Tugevad Vennad
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Saaremäe met de inworp. Kiviselg is nu in balbezit. Kiviselg geeft de bal voor. Kannes heeft problemen om de bal te vangen. Kannes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kiviselg onderschept slim de pass. Hõbemägi rent richting de bal. Kiviselg begaat een overtreding. Kiviselg krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klavan onderschept slim de pass. Hõbemägi rent richting de bal. Hõbemägi speelt de bal door. Tänover is nu in balbezit. Tänover schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Saaremäe kopt de bal weg. Kirsaar heeft problemen om de bal te vangen. Kirsaar passt de bal in één keer door. Kannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kannes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Kannes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsaar rent richting de bal. Kreissen begaat een overtreding. Kirsaar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kirsaar neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kreissen is nu in balbezit. Kannes onderschept slim de pass. Saaremäe met een sublieme pass. Kannes rent richting de bal. Kannes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Klavan bereikt de bal nog maar net als eerste. Klavan probeert naar een medespeler te passen. Laarens is nu in balbezit. Tänover is nu in balbezit. Tänover schiet op doel. Teever bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Värvilised Tähed 52%, Tugevad Vennad 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Värvilised Tähed - Tugevad Vennad 0:0

56e minuut.
Kirsaar rent richting de bal. Martens verovert de bal door een tackle van achteren. Martens speelt de bal door. Tänover bereikt de bal nog maar net als eerste. Tänover schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Värvilised Tähed - Tugevad Vennad 0:1

60e minuut.
Kook verovert de bal door een tackle van achteren. Kook geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Katelsepp met de inworp. Kirsaar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Helleste rent richting de bal. Helleste geeft een lange en hoge pass. Igonen kopt de bal weg. Kannes rent richting de bal. Kannes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Värvilised Tähed - Tugevad Vennad 1:1

86e minuut.
Kreissen geeft de bal voor. Kroonsepp rent richting de bal. Kroonsepp passt de bal met de wreef. Daar is Kirsaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirsaar draait met de bal, schiet en ... Paluoja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kirsaar onderschept slim de pass. Kirsaar probeert naar een medespeler te passen. Untera rent richting de bal. Kannes onderschept slim de pass. Kannes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Värvilised Tähed 50%, Tugevad Vennad 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Värvilised Tähed - Tugevad Vennad 1:1