Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuldsed Tornaadod Boozywoozy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Ojaste passt de bal in één keer door. Jaagusoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaagusoo passt de bal zonder na te denken. Kuresoo rent richting de bal. Kuresoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Usta met een harde bal richting middenveld. Ojaste kopt de bal weg. Daar is Sillak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuresoo rent richting de bal. Kuresoo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kaukvere passt de bal zonder na te denken. Jaagusoo is nu in balbezit. Jaagusoo met een sublieme pass. Kuresoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuresoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Boozywoozy 1:0

22e minuut.
Metsanurm passt de bal in één keer door. Kuresoo rent richting de bal. Ojaveer rent richting de bal. Ojaveer draait met de bal, schiet en ... Usta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Boozywoozy 2:0

32e minuut.
Sarv geeft een hoge lob. Metsanurm kopt de bal weg. Kuik kan de bal niet met de borst controleren. Kuresoo is nu in balbezit. Kuresoo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuldsed Tornaadod - Boozywoozy 3:0

44e minuut.
Sammelselg geeft een hoge lob. Inworp. Tampuu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suurpere bereikt de bal nog maar net als eerste. Suurpere geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuldsed Tornaadod 38%, Boozywoozy 62%.
Kuldsed Tornaadod - Boozywoozy 3:0

54e minuut.
Sammelselg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tampuu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Suurpere de bal. Suurpere draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ojaste passt de bal met de wreef. Kuresoo is nu in balbezit. Ojaveer is nu in balbezit. Kuresoo rent richting de bal. Kuresoo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kaukvere rent richting de bal. Ojaveer onderschept slim de pass. Ojaveer met een sublieme pass. Kaljuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaljuste draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuldsed Tornaadod 38%, Boozywoozy 62%.
Kuldsed Tornaadod - Boozywoozy 3:0