Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phasmophobia MTÜ Tiigrid
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Ilus rent richting de bal. Nukk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ilus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rästa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Unger is nu in balbezit. Unger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ilus onderschept slim de pass. Ilus met een sublieme pass. Tutk bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger onderschept slim de pass. Unger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ilus is nu in balbezit. Nukk verovert de bal door een tackle van achteren. Nukk speelt de bal door. Küla rent richting de bal. Küla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pärloja met een sublieme pass. Unger rent richting de bal. Unger passt de bal met de wreef. Rainio rent richting de bal. Rainio haalt uit met een fantastische trap. Pärloja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 1:0

29e minuut.
Liinson met de inworp. Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuul passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Unger de bal. Unger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tuul rent richting de bal. Armulik verovert de bal door een tackle van achteren. Armulik met een sublieme pass. Ilus is nu in balbezit. Ilus haalt uit met een fantastische trap. Volmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 1:1

37e minuut.
Ilus bereikt de bal nog maar net als eerste. Nukk is nu in balbezit. Nukk passt de bal met de wreef. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Joaveski rent richting de bal. Joaveski met een sublieme pass. Ilus met een sublieme pass. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lipp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipp geeft de bal voor. Daar is Tuul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilus rent richting de bal. Ilus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phasmophobia 58%, MTÜ Tiigrid 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 1:1

47e minuut.
Valgma probeert de bal aan de voet te houden. Liinson begaat een overtreding. Valgma raakt geblesseerd tijdens het duel. Valgma met een snel genomen vrije trap. Daar is Õunpuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Õunpuu speelt de bal door. Unger bereikt de bal nog maar net als eerste. Unger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Anijärv geeft de bal voor. Rästa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rästa speelt de bal door. Ilus rent richting de bal. Ilus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Õunpuu speelt de bal door. Unger heeft problemen om de bal te vangen. Ilus met een sublieme pass. Unger rent richting de bal. Unger schiet op doel. Volmerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Liinson geeft een lange en hoge pass. Sikmann kopt de bal weg. Daar is Valgma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainio rent richting de bal. Rainio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 2:1

62e minuut.
Armulik rent richting de bal. Küla is nu in balbezit. Küla passt de bal in één keer door. Rainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 3:1

76e minuut.
Nukk probeert naar een medespeler te passen. Unger rent richting de bal. Laanberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Laanberg krijgt een gele kaart. Unger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ilus komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tuul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilus is nu in balbezit. Ilus met een sublieme pass. Unger rent richting de bal. Unger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 3:2

83e minuut.
Liinson probeert naar een medespeler te passen. Küla rent richting de bal. Rainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainio draait met de bal, schiet en ... Pärloja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phasmophobia 59%, MTÜ Tiigrid 41%.
Phasmophobia - MTÜ Tiigrid 4:2