Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kuperjanovi JK Võitluslikud Põdrad
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pääsuke onderschept slim de pass. Pääsuke speelt de bal door. Koda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellermaa onderschept slim de pass. Ellermaa probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lorenberg bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Tunjov is nu in balbezit. Arop is nu in balbezit. Tunjov is nu in balbezit. Arop is nu in balbezit. Arop schiet op doel. Saksing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Saareleht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tulu rent richting de bal. Tulu geeft een hoge lob. Tunjov is nu in balbezit. Tunjov haalt uit met een fantastische trap. Saksing bokst de bal weg.

24e minuut.
Haljaste rent richting de bal. Lorenberg is nu in balbezit. Hõbemägi is nu in balbezit. Lorenberg onderschept slim de pass. Lorenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hõbemägi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pääsuke rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hõbemägi. Pääsuke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pääsuke kan niet meer verder spelen. Soosaar komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Palav bereikt de bal nog maar net als eerste. Arumäe onderschept slim de pass. Arumäe met een sublieme pass. Lorenberg is nu in balbezit. Lorenberg draait met de bal, schiet en ... Leesi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Rosen met een sublieme pass. Arop probeert naar een medespeler te passen. Potral is nu in balbezit. Tunjov verovert de bal door een tackle van achteren. Tunjov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Palav passt de bal met de wreef. Soosaar heeft problemen om de bal te vangen. Hõbemägi rent richting de bal. Soosaar onderschept slim de pass. Soosaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Võitluslikud Põdrad 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuperjanovi JK 63%, Võitluslikud Põdrad 37%.
Kuperjanovi JK - Võitluslikud Põdrad 0:1

48e minuut.
Arumäe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hõbemägi heeft problemen om de bal te vangen. Soosaar rent richting de bal. Soosaar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Potral geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arumäe met een snelle inworp. Arop kan de bal niet met de borst controleren. Arop geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Haljaste heeft problemen om de bal te vangen. Ellermaa is nu in balbezit. Haljaste begaat een overtreding. Haljaste krijgt een gele kaart. Ellermaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ellermaa met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Haljaste de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lorenberg is nu in balbezit. Lorenberg haalt uit met een fantastische trap. Leesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Võitluslikud Põdrad 0:2

73e minuut.
Annik passt de bal zonder na te denken. Soosaar is nu in balbezit. Rosen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosen krijgt een gele kaart. Soosaar raakt geblesseerd tijdens het duel. Rautsma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Leesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lorenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Võitluslikud Põdrad 0:3

78e minuut.
Rosen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautsma onderschept slim de pass. Rautsma met een sublieme pass. Lorenberg is nu in balbezit. Lorenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Võitluslikud Põdrad 0:4

88e minuut.
Lorenberg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koda met een snelle inworp. Arumäe is nu in balbezit. Arumäe geeft een hoge lob. Saksing probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tunjov is nu in balbezit. Tunjov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kuperjanovi JK - Võitluslikud Põdrad 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kuperjanovi JK 59%, Võitluslikud Põdrad 41%.
Kuperjanovi JK - Võitluslikud Põdrad 1:4